Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-06-06  |  Tid: 13:43:39

Trevligt :)





Igår blev det en ja trevlig dag :) Åkte ju till Jysk med en vän, sen drog vi till ÖoB en sväng o även Ica Maxi. Komponerade ihop en kycklingsallad från Salladsbaren de har i affären. Mumsigt gott!! Nyttigt med dessutom.
Kör ju gärna sallad på dagarna nu och smoothies :)

Har ju tänkt att traska ner ett par kilon i vikt :) Och ska snart börja varva med promenader också. Men man kan inte ta allt på en gång.
Kom hem och dammsög i lägenheten, började plocka o greja lite ^^ Planterade om lite plantor och planerar även för några blommor i träkorgen jag fick från svärmor o svärfar. (Världens bästa svärföräldrar förresten!)
Tog en lite powernap också, halvsovandes.

Så blev det att hoppa in i min swimmingpool, ja jag har bokstavligen en swimmingpool i badrummet efter en liten stund ;) Är nåe stopp som jag måste fixa.
Så blev lite godis för mitt blekta hår.


Både schampoo och Balsam från det där märket är toppen! Och så köpte jag ju för någon dag sen en hårinpackning från syoss. :) Så håret fick sig vad det behövde. Så kör vi med inpackning imorgon igen för att stärka o läka håret lite efter mina två blekningar.

Sen blev det ju att bunkra upp med godis å chips o även popcorn för det allra sista avsnittet av Desperata Housewives. Snyft!! Kunde vart ett bättre slut men jaa, slutet gott allting gott för våra fruar på Wisteria lane :) Älskar serien och hoppas det komme rut en samlingsbox med alla 8 säsonger snart för då blir den i min ägo!



Så jaa det va den salladen det ;) Men va fan. Inte är jag ledsen för det. Är ju lika snygg för det ;) Haha! Enligt pojkvännen iaf. Och det han säger det är ju sant.
















Jaja nog med ego bilder ;)
Idag så blir det nog lugnt, vi va iväg en sväng och kikade på innehållet till mitt lilla projkekt. Det kommer bli så awsome när allt är klart. Wohoo!
Ska kika klart på en film sen så blir det att åka å handla blomjord så jag kan sätta om lite fler plantor. Å så ska jag försöka få orning på mina kläder i sovrummet så det ej ser ut som "Hej-kom-å-hjälp-mig" ^^

Å mitt wii är eventuellt sålt.. Wippie!! Hoppas iaf!!

Ajaa, hörs sen!
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback