Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-06-05  |  Tid: 10:50:25

Sluta snoka hörre du!




Usch vad jag ogillar att folk snokar!! Helt sjukt va mycket konstigt folk det finns.
Är ju medlem på en sida så jag ser ungefär vad mina besökare gör, hur länge de är på in sida och vilka kategorier osv de är inne på.
Så det är faktsitk rikgit bra. Så ser man de där som nästan läser precis varenda kategori för att antagligen ta redaa på något smaskigt om mig eller om någon av mina vänner.. Vad vet jag...
Men jag anser att det är att snoka iaf!

Vad än du gör på den här sidan för att försöka få reda på nåt så kommer du i alla fall inte hitta något du kan använda emot mig eller någon av mina vänner.. Punkt och Slut som Gurkan säger!
Så vill du snoka så gå någon annanstans, detta är mitt liv och mina vänner.

Patetiska människa! Skaffa dig ett liv istället för att lusläsa min blogg. Ett tips bara!



Va upp till pappa en sväng igår och fick bilen avtvättad samt att jag åkte förbi Linn en sväng och satt o socialade o tog igen massa som hänt ^^ Samt att jag kanske får låna ett av hennes sambos akvarium som det ska bli lite spännande innehåll i. NEJ, jag ska inte skaffa fisk! Det ska bli ett annat roligt projekt som som skall stå i hallen på den vita byrån :D Så den inte blir som avlasningsbänk igen ;P
Så jaa, det ska bli roligt att inreda det lite igen. Självklart kommer ni få bilder på det. Och nej, det ska verkligen inte bli några fiskar i det. Är sjukt sugen på ett akvarie med fisk, men nej! Ska inte ha några fisk. För jag skulle inte kunna bestämma mig för vilka sorter jag vill ha heller så!
Detta ska som sagt bli ett annat roligt projekt.

Ska iväg till Jysk en sväng senare och så måste jag köpa ny blomjord o krukor så jag kan sätta om min körsbärstomat också. Den har fått flera röda tomater nu och behöver få en större kruka att växla i :) Basilikan växer också så det knakar. Smultronplantorna satte jag om igår, och även paprikorna. Chiliplantorna behöver också få sig lite nya krukor, dom som jag inte redan satt om alltså. De stora tomatplantorna växer också till sig ^^ Ska vi se om gurkorna och melonen också gör detsamma.

Aja.. Annars händer det väl inte så mycket mer idag. Det är avslutningsavsnitt av Desperate Housewives idag :'( Sorg i hjärtat. Ska köpa lite godis o popcorn o dricka så jag kan gosa ner mig rejält i soffan ikväll o bara njuta av det sista avsnittet.

Hörs av senare!
Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: Nanaki Kaw~
DATUM: 2012-06-05      TID: 20:10:46     BLOGGADRESS: http://nanakikaw.blogspot.com

Åh det där är riktigt irriterande när folk håller på så :/ Jag använder blogspot och där visas aldrig ip-adresser så jag får kolla upp det genom annat. Vad är det för sida du använder så att du kan se vilka kategorier och så dom är inne på och hur länge? :)

Tacksam för svar.



Btw, bra blogg! ^^


Postat av: "L"
DATUM: 2012-06-07      TID: 22:53:27     BLOGGADRESS:

Vilken sida är det ? :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback