Svar på kommentar  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-06-18  |  Tid: 13:36:15

Svar på kommentar





Anonym om What to say?:

Hörde att du sagt till nån kille på fb hur jäkla snygg han är, nån erik eller emil eller nått liknande, sen hörde ja att de var nån kille som stod å höll om dig å tog dig på rumpan när du var ute i fredags. Uttrykte mig kanske inte så väl när ja skrev sist men detta är vad som sägs iallafall. Om det stämmer eller ej får du själv svara på men tyvär så går rykten fort. Oavsett vad som sägs kanske du bör prata med din pojkvän om det.

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 78.72.56.52

Svar: Oj oj oj, du måste verkligen hålla koll på mig.. Skuggat mig eller nåt?? Och du vågar fortfarande inte stå för vem du är.. Patetiskt! Om det är rykten som går så måste du alltså känna någon som va med på förfesten som kanske sett att ja skrev det o som va med mig på statt.. ? Å då lämnar det bara en person till att misstänka.. 
Våga stå för vem du är istället och vart du hört det ifrån.
Må så hända att jag kan ha skrivit till E på fb ja? And so? Jag flörtade aldrig med honom. Påpekade att han fortfarande ser bra ut. Det FÅR man göra.. Doooh! Inte så att ja vill ha honom tillbaka eller nåt. Han ser fortfarande bra ut och det påpekade jag för honom!
Å jaa, det va nån som tog mig på röven på statt och det vet Jocke redan om! Så no big deal. Och det är en sån ovesentlig sak att ens behöva ta upp.

Jag tycker om Jocke och ingen annan. Jag håller mig till honom och flörtar inte runt med massa andra killar.. Oj oj oj...
Stört asså! Man kan tro att du bara är ute efter att förstöra nåt. Suck!

Så jaa våga stå för vem du är istället din patetiska människa! Ser ju att du kommenterat via en Iphone dessutom via Safari..


Kommentarer
Postat av: SÄÄSSYY
DATUM: 2012-06-18      TID: 14:34:29     BLOGGADRESS: http://ssuussaannaa.blogg.se/

haha men herregud, ta inte åt dig av allt som folk skriver! skit i det bara och va lycklig med jocke än att sitta och ta åt dig av saker som du inte gjort!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback