Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-11  |  Tid: 19:49:03

Det lider mot sitt slut

 
 
 
Jopp, sommaren lider mot sitt slut, det känns ute. Iaf imorse när jag gick ut till bilen för att åka till jobbet. Kändes kyligt och fick dra på värmen i bilen, har jag fått göra flera gånger nu.
Även jobbet börjar lida mot sitt slut, har imorgon, måndag, onsdag o torsdag kvar. Sen så är sommaren på jobbet slut. Känns väldigt tråkigt då jag trivs med själva jobbet och arbetskamraterna. För de har verkligen gjort jobbet kul om man säger så. Har varit så lätt att komma in i allt och arbetskamraterna har släppt in en i gemenskapen så det känns awsome!
 
Så jaa, vi får se vad som händer efter vecka 33, kanske blir det mer jobb redan inom kort. Jag hoppar o håller tummarna för det. Om inte annat så kanske det kommer igång på bemanningen också. Lite pass där med. Vill verkligen kunna jobba så pass mycket så jag klarar mig från att ta hjälp av soc igen. För det vill jag verkligen inte!
 
Hoppas även komma in på skolan i Gävle och kunna läsa på distans, då kan jag verkligen jobba massor under tiden jag pluggar. Men jaa, det återstår att se. Känns lite halvt lönlöst ändå. :/
Imorgon är det jobbdags igen. Då blir det kvällen ^^ 14,30-21, måste ta mig ut till affärn en sväng tror jag.. men orkar verkligen inte, blev så himla slö efter jag sov en stund... uscha!
 
Men men, jag sätter nog stopp här nu tror jag. Annars blir det för mycket text. Försöka hitta någon film att kika på och bara vänta på att Jocke ska komma hem. Min darling!
 
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback