Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-08-30  |  Tid: 20:31:15

Lugn dag :)

 
 
 
Lugn dag idag ^^
Åkte till Arken Zoo och köpte fin kissesand o lite kissemat idag för endast 129:- billigt å bra :D
Sen så har vi fixat det sista med uppgifterna i hemsjukvården som skulle kompletteraas och det o även hämtat lite fina saker i Kristinehamn.
En liten bänk på hjul samt en typaktig rya matta i cremevit. Blir nog super snyggt till sovrummet. :D
 
Annars så har det faktiskt inte hänt så mycket under dagen. Har varit lugnt. Och det har varit väldigt skönt måste jag säga!
Har varit välbehövligt med en ledig vecka som denna även om jag fick förfrågan från bemanningen om imorgon även om jag inte står tillgänglig ;) Det ni!! Krisigt med vikarier skrev de och så kontaktar de mig :D
Men skall icke jobba imorrn. Ledig ledig ledig.
 
Börjar ju skolan till veckan :D Pirrigt i magen börjar det bli. Ska bli så skoj! Längtar verkligen!
Äntligen. Har ringt massa telefonsamtal idag, fick även svar från en chef i Degerfors om att hon ville ha telefonnummer och referens som hon kan ge ut till de andra enhetscheferna. Så kanske får man någon napp där med snart. Hoppas jag i alla fall.. Kommer ju iaf få en bra referens från Storfors för chefen där kunde absolut ställa upp med att va min referens. 
Och har kanske ett annat litet jobb på gång som ger en liten inkomst varje månad. Får se hur det går nästa vecka :) Skulle va great!
 
Så vem vet, kanske löser det sig totalt för mig nu :) Verkar som det. Bara CSN att ta itu med :P
Träffade T en snabb sväng idag med, och vi ska väl ta en kaffe/te nästa vecka. Trevligt att hon är hemma i Karlskoga nu igen. Får se hur länge det varar :) Fick tillbaka min väst och Förhäxad box.
 
 
 
Kanske kommer det ett video inlägg imorgon :) Det har bara inte blivit av att göra något på senaste tiden. Men kanske kommer ett imorgon :)
 
Puss Hej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback