Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-16  |  Tid: 22:21:01

Dagens Sanning...


... Otrohet är vanligare än man tror!

Mjo, det är sant. Otrohet förekommer faktiskt väldigt ofta i förhållanden. Den man minst anar kan vara otrogen, dvs ens egen partner. Vanligare än vad man tror.
Jag har själv aldrig varit otrogen mot min partner, skulle aldrig falla mig in. Fast jag har haft en partner som träffade andra samtidigt. Fast det fick jag ju reda på i efterhand, så det va ju inget jag tog skada av. Även om man hade sina misstankar. Men men, den tiden man hade med honom va ju bra iaf.
Fast vi va inte heller i något stadigt förhållande, så ja, han gjorde ju inget fel så sätt.


Men så finns det ju dom tillfällena då man har ett stagigt förhållande då man är pojkvän å flickvän och nån av dem vänstrar med någon som är singel, det anser jag inte vara fel. För den som är singel gör faktiskt inget fel. även om det kan tänkas vara fel. Men det är det inte. Sant, att en singel person kanske inte ska ge sig in i det. Eftersom då bidrar man till den andre personens otrohet.
Det har jag faktiskt varit med om, att jag som singel person träffat någon som har en partner, visst, det känns ju lite fel på sätt å vis, i och med att man vet att om dennes partner får reda på vad som pågår blir väldigt sårad och det kan bli komplikationer där. Men känner man något för personen så tänker man ju inte på samma sätt att det är fel. Jag väntade ju på att han skulle bli min. Men så blev inte fallet. Och ja, hon fick reda på vad som hänt. Och ja, jag fick ju ut för det, trots att det inte jag som varit otrogen. Men men tar den smällen. Jag gjorde inget fel iaf. Det va han som gjorde fel. Men det är sånt som är svårt att ta in. Man skyller gärna på den som partnern vänstrat med. Jag står för att jag tycker att den som är singel gör inget fel, de har ju all rätt att göra vad de vill. Och sen med vem de gör det spelar ingen roll.

Jaa, otrohet är något fult, något som sårar oerhört. För ens partner måste ju undra vad de inte har kunnat ge o bidra med i förhållandet eftersom den andra gått å vänstrat med någon annan. Och det kan ju kännas kränkande, är man inte snygg nog? Snäll? Har inte tillräckligt mycket sex för att båda ska bli tillfreds? Att man bråkar för mycket om saker?
Eller att det bara är en farlig utmaning, för att det är förbjudet..? Finns så många olika orsaker till att man kan va otrogen.


Nej, jag skulle inte kunna va otrogen mot någon jag älskar. För jag vill inte uppleva smärtan i att få reda på att min partner varit med någon annan osv.
Och jag hoppas inte att den jag blir tillsammans med kommer va otrogen mot mig. För jaa, jag skulle bli så jävla förbannad och frustrerad att jag troligen skulle ge han en pungspark, köra in en gaffel eller två i öronen på honom och gå därifrån. Och aldrig mer komma tillbaka. Skulle inte ens låta han förklara varför detta snesteg hände. Aldrig mer prata med honom. SKulel vi dessutom va sambos så skulle jag hämta mina grejjer när han inte va hemma så jag slapp se honom mer.
Man ska inte krusa för någon. Inte om man gör ett sådant snesteg. Och det finns inget som kallas att ge igen med att va otrogen också. För det sårar honom lika mycket som det har sårat mig.


Så bästa är väl att prata med varandra ofta, hålla glöden uppe, överraska med små saker, som en blomma, eller en puss bara sådär, eller jaa, bara säga Jag älskar dig.. vad man nu vill. Allt litet är stort när man är kär å galen å bara älskar sin partner. Man ska kanske också försöka va lite ifrån varandra så man inte klänger på varandra precis hela tiden, det kan bli tröttsamt även om det kan va svårt när man är nykär.

Jag har en vän som varit tillsammans med sin pojkvän/sambo i snart 6 år. Och de håller fortfarande ihop. Trots bråk, tjafs. Dom har kommit över det där nykär stadiet. Även om hon berättat att ibland kan det bara komma över henne å hon är nykär. Det är ett par jag kan se bli gamla ihop. Absolut!! De passar ihop. All lycka till Angelique och Andreas. :)


NEJ TACK TILL OTROHET!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback