Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-26  |  Tid: 22:20:41

Krash Boom Bang!


Morgonen började med att man vaknade av telefonsamtal. Jobbigt, somna om!

Sen så blev det ju fika på stan med Emilie och Angelique :) Nice nice. Emilie gick efter en stund så vi satt kvar en stund till, sen gick vi till Kicks å systemet. Så nu lär jag klaa mig med dricka imorrn ;) Full å glad.
Kommer bli så nice ^^

Och när man kom hem, sa till mig själv när ja stod i hissen att datorn lär säkert ligga på golvet när ja kommer in. Och mycket riktigt gjorde den ju det!!
Dom brukar ju fan aldrig va på byrån annars!! Jävla katter.
Men men, den funkar. Men två usb portar har gett sig så jag måste använda den där jobbiga muspekplattan. Jobbigt tycker jag. Och den har typ glappat isär på sidan, skärmen ja, bakstycket ha lossnat lite grann. Men inget som påverkar bildskärmen.
Så jaa, Alexandra får va handikappad groda å vänta te januari med att köpa ny dator :) En PackardBell blire då ^^ Eller ja, beror ju på om den finns kvar då. Kanske hinner utgå och så kommer det en ny. Men det märks.

Ikväll vara ljusparty på Mc-Klubben, faster va värdinna. Och sålde för över 4000 å fick 800 kr i egen ficka ^^ Inte illa pinkat :D Massa nöjd!
Och nu så äre bara chill. Får se om herrn hör av sig om sällskap, då blire väl att åka litte bil. Men märks helt enkelt.
Annars dör ja inte av att chilla i soffan. Med ett glas pepsi och godis ^^ I laajk!

Nee, nu säger ja Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback