Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-20  |  Tid: 20:48:52

With you I'm feeling amazing!


Ja kvällen igår då, vi åkte till Örebrooo.
Tittade på Deserted, Karlskogas fan club liksom. Även om vi inte gick lös som värsta cp barnen på golvet.. Störda? Öhm jaa..
Men men, man kan väl inte klandra dom för att de gillar musiken. Men tror inte de förstår vad de sjunger om iaf, bara att de diggar för att det är hårt. Haha.
Synd bara att de hade lite problem med ljudet, annars va de toppen bra. (Även om det inte är min typ av musik) Sen blev det hemåt. Och raka vägen in till Degerfors efter det.
Min kusins pojkvän ville ut å åka litte bil. Men det blev inte riktigt så.. Utan blev sittandes hos deras vän istället.. :) Mycket trevligt.
Min andra familj va ju där liksom, minus en person. Dvs Familjen Fallholm :) Dom är bara bäst. Så äre bara.
Åsa, Daniel och Håkan va där :)
Så det va riktigt trevligt. Kommer nog bli fler tillfällen då man super till med dem, för igår körde jag ju. Så då blev det nyktert.

Å jag hatar verkligen nysnö, när det precis lagt sig, å typ inga bilar har åkt på vägen innan när man ska hem. Uscha. Jag gillar inte det. Så det gick riktigt lugnt hem inatt vid 3.10 ungefär. ^^ Å kom i säng vid 4.30? Men men, så kan det va. Men underbart rolig kväll hade man iaf. Och det är huvudsaken :)

Resten av denna återstående kväll blir lugn, trött som fan. Så stupar nog i säng snart :) Men men, d gör mig inte det minsta. Kanske utvilad imorgon. Hehe. Man kan ju alltid hoppas!

Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback