Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-03  |  Tid: 21:25:16

Ruggig dag med.



Hmm, dagen i sig har väl varit skaplig. Liiite sol på dagen, men annars ruggigt.
Vaknat, vaknat till.

Sen blev det fika på stan med goaste :) Det va trevligt och välbehövligt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, fast mest om killar. Haha. Finns ingen som hon :)
Kollade lite i affärerna också, skulle köpt nytt puder, men ansåg att det inte va något viktigt att prioritera just nu då man har det lite dåligt ställt. Så jag la tillbaka det. *Klapp klapp på huvudet*

Hemma, soffläge som vanligt. Kollade film, blev lite sådär barnslig och kikade på Pettson och Findus - Tomtemaskinen. Den va lite småsöt :) Men gillar nog julkalendern bättre. Hehe.
Och har nu för en stund sen varit och käkat med goaste. Blev en kebabtallrik, hade väl egentligen inte råd med det heller.. men men, orkade verkligen inte göra någon mat idag..
Känner mig så orkeslös och energi fattig.. Kan ju bero på att ja inte får i mig så mycket mat i och med det här jävla illa månedet och magontet....

Kikar på 'Finding Neverland' med Johnny Depp och Kate Winslet. En mysig film.
Och så är det ju Greys dag också.. :)

Blir nog att kika på skräckfilm efter det, Trick 'r treat, har väl redan sett den, men då höll ja ju för ögonen vissa gånger. Haha ;P Så d blir att se den igen ikväll.

Nog med babbel för idag. Hoppas på en bättre morgondag, men är väl inget att hoppas för mycket på. Orken finns inte längre.

Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback