Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-25  |  Tid: 21:24:39

Helgen är här.


Såå nu har man gjort sin arbetsvecka. Så skönt :D Nu får jag sova gott imorrn.
Sen blire fika på stan med Angelique och Emilie. Mys mys. Underbara brudar. Kan det bli bättre? Nee..

Jag fick ju två par skor igår. Visade det ena paret i bloggen igår, så jag tänkte att ja skulle lägga upp det andra paret också.

Grymt snygga dom med. Lite jobbiga att få på sig, men när de väl är på så underbara.
Härligt material måste ja säga. Dom här kostade 299 och de andra kostar ju 199, men på Skopunkten så är de ju så snälla att när man köper två par så får man det billigare paret till halva priset. Så då behövde jag ju betala 99 kr för dem. Partyskor kan man aldrig få för många av.


Ja, så imorrn blie total sovmorgon å sen fika vid 13. Får nog bli en klassisk kycklingsallad då. Mums! Massa gott. Å sen så blir det även att hålla i ljuspartyt hos faster nere på Mc-Klubben. Hoppas det kommer mycket folk. :) Så man kan få sig en bra förtjänst på det.
Så jaa, det är väl min fredag i stort sett.. ^^

Ska ringa upp Cissi om Barnskötar jobbet med.. Får väl se om det blir jobb i Örebro eller Karlstad. Hoppas på Örebro, litte närmre. Så får vi se hur det blir med det.

Å lördag blire utgång med bästaste Angelique :D Super nice! Längtar å är taggad... Mina cider är ju på kylning, fast inte i kylskåpet.. Förvaras på bättre ställe ;) Haha! Eller kanske inte. Men jag har inte orkat flytta på dom bara. Bara de inte frusit eftersom det är minus ute typ.. Hmm hmm, får kolla det där imorrn ^^
Annars så blire å köpa några cider på systemet imorrn, å så har jag ju midori, sourz å absolut pears ^^ Moms.. Fuller? Haha jadå. Det ska vi allt bli båda två. Lakritsshot på Nightshift med :D Moms :D

Nee, nu har ja svamlat klart. Ska reda ut mitt trasselsudd till hår. Älskar nytvättat. Blir så tjockt å goigt då. Älskar mitt tjocka hår. På lördag blire att locka det, eller våga det med min Babyliss.

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback