Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-19  |  Tid: 13:41:40

Så va d helg igen!


Ja då va det helg igen ^^
Bara tacka o ta emot.

Va ju hos läkaren igår och där kom vi fram till vad det är som orsakar min magkatarr. Och det känns jätte skönt att veta varför jag mår som jag gör. Och det har med min gluten intollerans att göra faktiskt. Men inget jag behöver dra här. Vet iaf att min mage och mina tarmar är rätt sjuka.
Så ska få träffa en dietist och få kostråd samt att dom kanske ska gå ner och kolla i magen på mig igen och se hur det ligger till. Hur sjuk man är. Lättare att ta sig vidare när man vet vad problemet är.
Så nu är det strikt glutenfri kost för Alexandra. Bara acceptera liksom. Glutenintollerant livet ut. IT SUCKS!
Blev halvtids sjukskriven då hon inte kunde heltida mig längre. Så ja, jobba halvtid går väl an. 4,5 timme om dagen. Det ger ju lite pengar iaf.

Och man kanske kan parera det med skolan sen till våren. Ska ju sätta mig i skolbänken sista terminen då förhoppningsvis så jag blir färdig undersköterska. Så himla gött!! :D
För Barn och Fritids utbildningen (Barn utan Framtid) gav ju inte mycket jobb måste ja säga. Barnskötare, d enda man kan lyckas få jobb som då är ju på dagis...... Kanske hoppa in då och då i nån liten skolklass.. men inget man kan söka jobb som. Fast jag kan ju söka som personlig assistent då jag läste Människor i Behov av stöd och så hade vi ju ja vad det nu hette. Men vi ordnade aktiviteter för en grupp handikappade typ en gång i månaden. Å de blev så glada :D Så jaa. har ju mina kvaifikationer. Har haft 15 jobb på 3 år ^^ Massa kött på benen.

Men jag hoppas på mer jobb som undersköterska :D Eller personlig assistent. Personlig assistent åt en yngre person då tack. Men undersköterska så kan man ju va på vårdcentraler, äldreomsorg, å jaa.. mycket mer liksom. Så jag hoppas jag komme in på sista terminen och kan parera med jobbet 4,5 timmar om dagen. Vore kanoners!


Ja va blire ikväll då? Joo, Örebro med Angelique och Jani för att titta när Andreas spelar, dvs Angeliques sambo. Deras band ska ha spelning ikväll. Så det blir att följa med dit :) Fun! Så jaa, så ser det ut.
Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Blir kanske Bio imorn, här i Karlskoga. :) Får se.

Aja, säger väl
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback