Svar på kommentar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-11-02  |  Tid: 22:07:15

Svar på kommentar




Beundrare 2? om Minnet av en plats..:

Du verkar vara en jäkligt fin tjej, men som har mycket som tynger dig. Jag är en person som du känner, men jag kan inte skriva för mycket här för att jag vet inte hur jag tänker själv ännu. Hoppas allt löser sig för dig, och jag tror du kan klara dig ur vilken situation som helst. Du är en stark och självständig individ och jag hoppas du tar till dig av det här. Sluta inte vara dig själv för att folk är as, du vet vad du är värd. + att du är snygg ;)


Hmm, nu blir jag ju nyfiken på vem du är =0 eftersom jag tydligen känner dig.... Vore ju trevligt att få veta vem du är.. Skulle du skriva i en kommentar vem du är så behöver jag ju inte godkänna den.. Men det skulle va trevligt å få veta vem du är. Eftersom jag verkar va en jäkligt fin tjej så känner vi varandra inte så väl?
Hoppas du vågar ange vem du är. Det skulle betyda för mig.


Jag tänker adlrig sluta vara mig själv, och jag tänker aldrig sluta kämpa, jag ska ta mig igenom allt som är jobbigt och tungt. Det finns ett ljus i tunneln även om det är väääldigt långt bort, men jag ser en skymt av det i alla fall. En bra bit att gå, men jag är stark och jag vägrar sluta kämpa. Jag fick alltid höra i skolan att jag va en stark, ensam blir stark, eller lär sig. Men nu är jag inte ensam, det finns folk i min omgivning som stöttar och finn och då blir jag ännu starkare. Och viljan att ta mig igenom allt ännu kraftigare.
Även om allt är så jävla tungt just nu, men man måste få ha sina riktiga downs ibland för att sen jobba sig uppåt.

Puss Hej!





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback