Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-11  |  Tid: 21:20:53

Uppe med tuppen..... Snark.




Imorse blev man verkligen väckt.. Det ringde på dörren. Vem faan kan d va tänkte ja när ja vaknade, snurrade runt lite halvt i sovrummet efter nåt att dra på mig, täcket blev lösning på det. Så när jag kommer till dörren å kikar ut så kommer jag ju på det.. Just faan, Bravida skulle ju komma och sätta in min stadsnät låda/box/grejs eller vad man nu ska säga..




Jag såg ju nämligen att jag började skolan kl 12 idag faktiskt, så då tänkte jag ju att jag kunde få sova till 10 iaf.. Pffft!! Icke då.. kl 8,15 ringer det på dörren.... Så jaa.. bara å gå upp, för inte fan kunde man sova när de höll på borra å grejja.. 
Krigsskada fick jag också efter att jag skulle hjälpa Sixten i trygghet i sovrummet, den lilla rädda saken fatta ju inget så han fick panik när ja drog fram han från soffan och skulle bära in han till sovrummet, katten skjuter ifrån allt han har med baktassarna på min hals och neråt bröstet.. Å linnet rivs också sönder.. Lilla katten.. 

Men jaja, låg i sängen och halvsov o kollade på förhäxad, sen va det dags att bege sig till skolan.. Gjorde lite övningar och sen fick vi gå hem ^^ Så det va en soft dag i skolan tycker jag. Toppen.

Annars så har det inte hänt så mycket mer än att det varit lugnt. Är trött så det blir ingen sen kväll för mig inte.. Ska sova som tusan imorrn iaf :D Haha.. ^^ 

Förresten kalrade jag testet och är egentligen klar för jobb på tc :D Så jag ska få besked på måndag om jag får börja utbildning på tisdag. Vore ju skit bra tycker jag! Wiiie :D Underbart.
På måndag blir det väl ev också att åka ner till Skövde och plåta lite. Eftersom om ja börjar utbildning så måste jag ju omplanera det hela lite.. 
Jaja.. Vi får se hur det blir.. Hade iaf 90% rätt på testet.. Wiie :D Känner mig duktig nu :D

Nu blire fortsätta kika film å bara mysa i soffan!!

Ps, tack för texterna han med stort H ;P

Over and out
Puss hej! 

 

 


Kommentarer
Postat av: big3
DATUM: 2011-11-14      TID: 02:30:53     BLOGGADRESS:

hälsa mina kolegor på bravida om du ser dom igen!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback