Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-11-29  |  Tid: 15:47:59

Plåtning inställad :(




Attans..!! Plåtningen blev inställd.. Då min vän fotografen va tvungen att åka ner till Malmö igen. Va menningen han skulle åka från Sthlm till Karlskoga och fota med mig. Hade blivit så grymt häfitga bilder! För det blev det ju första gången vi fota :D De där bildrna på hotell rummet alltså.. ;P Kan slänga upp en bild så får ni se vilka ja menar.
Men men, det kommer fler tillfällen att plåta på Clarion i Örebro. Sjukt snygga hotellrum har de verkar det som. Så bara planera in nästa tillfälle man får att plåta med honom.

Nu ni får ni hjälpa till att få upp min statistik på bloggen! För då kommer det ev bli ett samarbete med en webbutik som har så grymt snygga å sexiga kläder. Och får jag samarbete med dom så betyder ju det att det blir mer snygga bilder i bloggen också ;)
Så sprid min sida vidare :D Tack va gulliga ni är!

Annars så har dagen varit okej, suttit å samlyssnat typ hela dagen. Det har varit trevligt faktiskt. Fått samlyssna med en tjej som va riktigt duktig även om vänden inte gick så bra för henne. Men hon hade bra argumentationer emot att säga upp abonnemangen osv. Så ja, det tackar jag för. Imorrn ska jag gå ut på telefon. Får väl se hur det går. Hoppas det går bra iaf.
Det märks.

En dag närmre helgen är det iaf, imorrn är vi i mitten av arbetsveckan. Så d ska bli niice att få helg snart.
Trött är ja nu med, huvudvärk.. Blääsch.

Puss Hej!



Ja dom bilderna, nu beslöt sig funktionen att ladda upp bilder för att sluta fungera.. så jaa.. Men den här är ju tagen där i Örebro :)



Kommentarer
Postat av: Robin Skoglund
DATUM: 2011-11-30      TID: 00:22:11     BLOGGADRESS:

Vore azm med fler bilder! :D

Postat av: Anonym
DATUM: 2011-11-30      TID: 02:56:19     BLOGGADRESS:

Vad ska du göra under helgen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback