Gott & Blandat  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-11-25  |  Tid: 23:54:30

ItaloBrothers!!

Om snart en halvtimme står de på scen på 100% Party Judgement Day Kryssningen!! Fy faaan va jag är less att jag missar den. Jag kunde ha varit där NU.
Ville ju så innerligt å gärna se dom! Och Cascada.. Fast jag tycker fasiken att dessa killarna är bättre än Cascada.. Hon använder ju typ samma bakgrundsmusik till alla sina låtar, bara en annan melodi, här är det ju iaf lite variation på musiken och sången.

Å stå å trängas med 3300 party männiksor på dansgolvet hade varit insane! Sjukt nice! Vi får väl se när nästa PartyKryss avgår, lär nog dröja ett tag eftersom det tar ett bre tag att planera. Men den som väntar på nåt gott. Sitter verkligen och räknar ner minutrarna innan de står på scen.. Buhuu!! Men men, jaja.. Man KAN inte få allt här i världen, fast denna kryss hade jag ju fått gratis.. borde åkt utan fickpengar eller nåt.. Borde bara ha dragit!!

Men men, nu får ni tre av mina favoriter med dom iaf :D
Den översta är deras alldeles nysläppta, släppter idag faktiskt. Fast singeln att få tag på i Sverige och på Spotify typ kommer inte förän den 2/12.. Men på youtue släpptes den kl 19,00.
Vilken koll man har ;)
Den andra är också riktigt nice, lite sorglig bara.. Och den tredje.. Love is on fire.. Måste ju bara älska.







Kommentarer
Postat av: Robin Skoglund
DATUM: 2011-11-26      TID: 18:32:11     BLOGGADRESS:

Du skulle ha sett dom!

Uh, va bra ItaloBrothers var! :D

Cascada sög...

Och det var jättelite folk på dansgolvet O.o

Högst 1500 :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback