Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-11  |  Tid: 19:10:45

Kort dag ^^




Vilken trevlig arbetsdag jag haft ^^
Började ju 7 som vanligt, men slutade 12,15 idag, och imorrn är jag ledig :D Sen har jag bara lördag å söndag kvar att göra, seeeen är sommarjobbet slut.
Men kommer ju givetvis fortsätta jobba extra :D helt klart :D

Kom hem och somnade mellan typ 13-16, 3 timmar ^^ Å nu sitter jag här och har gjort rent kattlådorna, plockat å grejjat lite.. Man vill ju att det ska se lite bra ut om man får sällskap ikväll. Ska bli trevligt, om det nu blir såå.

Imorrn så blir det nog ganska lugnt, ska tvätta mellan 12-17 och sen ska jag även hjälpa Veronica och Keckle att flytta lite :D Tvätten får vi väl se om det blir nåt av. Haha, jag känner att jag vääldigt gärna vill sova, kan kolla om det finns någon tid på söndag, då slutar jag ju 16 ^^

Fick hem den svenska versionen av Silver Fang idag, men detta är ju urlöjligt.. Så myycket bortklippt som det bara går liksom för att det ska bli vänligt. För att de tyckte det va för våldsamt att ge ut den som den va här i Sverige, så då klipper de bort så mycket de bara kan.. Löjligt!!
Så det blir att beställa den japanska versionen istället med svensk text.. Får väl passa på att lära mig lite japanske då liksom. Haha.



Tog lite nya bilder med min webcam idag, i svartvitt ^^


Kommentarer
Postat av: big3
DATUM: 2011-08-14      TID: 00:34:04     BLOGGADRESS:

du är ju så vacker!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback