Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-08-18  |  Tid: 13:27:51

Lite jobb, Husmusen o bilverkstad :P



Happ, ja då jobbade man igår då, ett litet pass mellan 7-12 ^^ Det gick väldigt fort tyckte jag. Fick ute runda, det va riktigt skönt ute måste ja säga :D
Fast det lättaste va väl inte att behöva bära det där medicin skåpet från bergmästaren ut till en vårdtagare.. Haha Det va tungt :P Ner för trapporna på jobbet och upp för trapporna till vårdtagaren. Men jag hade ingen lust att ta bilen.. Kändes helt onödigt.

När jag slutade så frågade Simon om jag kunde köra han till ett möte, sure I sad. Så under tiden som han va inne på möte så stod jag och solade i shorts och bh ^^ De som åkte förbi undra nog va fan ja höll på med.. SOLADE givetvis ^^ Och pappan med ungen som kom då som stod parkerad typ bredvid mig, för gud va han tittade på mig, inte surt då och när ja såg att hans unge kollade på mig så vände ja mig om. Hahaha! Men jaa pappan log rätt trevligt emot mig. HAHA.
Jag tog bästa chansen till att få lite sol och solade på en parkering vid Österledskyrkan/Shell/Pizzeria Hjulet. ^^ Och nej jag skäms inte för vad jag gör. ^^

Sen så åkte vi vidare till ett annat ställe och efter det så hämtade vi upp Jennie och hon å jag åkte till Husmusen här i Karlskoga. Mucho trevligt. Fanns en del skojj grejjer. Sen så åkte vi och käkade lite för guuud va hungrig jag va och jaa så frågade hon om jag ville följa med hem till henne en sväng och det gjorde jag så gärna.
Så vi satt å pratade om allt möjligt och kikade på bilder och video klipp. 

Sen fick jag fnatt om att jag skulle bada med klockan 21 på kvällen.. Så sagt å gjort så tog jag med mig Susanna :D :D :D Sköönt att umgås med henne igen!
Men jag fegade ju ur, gick i till knäna, det va seriöst svinkallt! Så jag vågade inte. Så vi åkte å käkade lite mat istället, beställde från donken och tog med hit hem :D Lottie skulle helt seriöst ha Susannas hamburgare.. Såå närgången har ja nog aldrig sett den katten.. Å nästan tog tassen å skulle ta tag i hennes hamburgare. Så söööt å stöörd! Katten alltså. 

Sen slocknade jag. Å vaknade å kom på att bilen skulle in på verkstaden.. Kockan 8 idag. Så jaa, nu är den imlämnad och jag har nyss fått en rapport från pappa som ringde till biva för att fråga om ja får en låna bil om jag inte får tillbaka min och det får jag. Så rapporten lyder att det inte finns något baksäte kvar i min bil för det har de ryckt ur. Haha.. :P 
Ska ta å städa lite idag :) Eller städa mycket. Röja lägenheten får det bli ^^ 
Men det hinns, har ju hela dagen på mig, har ju iaf ingen bil att åka någonstans med. 
Fast ALLDELES nyss kl 13,25 fick jag samtal om att min brum är klaaaaar :D

Nu har jag delgett er min dag i typ detalj, intressant? Not.. men ja ja... thats life ^^
Puss Hej!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback