Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-09  |  Tid: 19:15:11

Kvällsdopp...




Happ, idag har dagen varit relativt lugn.
Har inte så mkt att skriva faktiskt..

Det blir iaf bad senare ^^ Ska bli trevligt, ett kvällsdopp och sen så kan man lägga sig å sova gött för imorrn är det jobb. Ska bli skönt att få något annat å tänka på. Något att göra så alla dessa tankar lämnar mig ifred en stund.
Slutar ju 13,30 så det är ju lugnt, och på torsdag slutar jag 12,15.. Det ska bli riktigt gött :D För jag måste boka tvättid och sen även storstäda lägenheten lite.
Så kanske får svänga förbi ÖoB och gå på Angeliques favorit avdelning, rengörningsmedel ;) Haha och hitta lite bra produkter att spraya runt med när ja städar. Haha.

Ligger och tittar på Weed, Silver Fangs son och känner att det luktar mat, luktar väldigt gott, någon på någon annan våning antar jag, har balkong dörren öppen.. Haha På tal om inget alltså ;P
Beställde Silver Fang på svenska, men fick reda på att det inte är alla avsnitt och den är ju klippt.. Jag kollar ju Uncut version nu på japanska. Så får nog kanske beställa den japanska versionen iaf av Silver fang då ^^ Jaja.. Vill ju se allt liksom :D

Nee, nu har ja inget mer att delge er om. Kanske imorrn eller senare om jag orkar. ^^

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: Angelique
DATUM: 2011-08-10      TID: 14:44:49     BLOGGADRESS: http://kinkykitten.nu

Ha ha ha ha JA det är KUL med rengöringsmedel! :D



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback