Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-10-28  |  Tid: 15:44:35

Piss Fredag!




ja förlåt för att uppdateringen är kass...
Men jag har inte så mycket att skriva om just för tillfället. fins ingen motivation att skriva om något. Mår inte så toppen bra just för tillfället, så allt är allmänt kaos..

Jag funderar på att sluta blogga ett tag om jag inte kommer på bättre tankar..
vad som iaf är värt att berättas är att jag fått två nya modell uppdrag iaf. Vilket glädjer mig, det misslyckas jag iaf inte med när jag är ett misslyckande i allt annat just för tillfället..

En är nere i Skåne, inte speciellt långt ifrån Skurup faktiskt och en i Göteborg, sen har jag ju den andra plåtningen som är planerad som inte blivit av än.. Så tre plåtningar, det är väl ganska bra? Som inbringar lite chash. Som jag kan behöva just för tillfället.
Hoppas alla tre blir av i november så man får med sig pengar till kryssen. Som jag för övrigt längtar så otroligt mycket efter.. !! Det lär jag ju inte heller misslyckas med hoppas jag.

Jag vill ha ett jobb, för nu skiter jag snart i det här med skolan, jag snubblar på mållinjen och vet inte om jag kommer bli godkänd i den kursen jag läser nu. Visst, jag har lite kvar och KANSKE lyckas man få en ny plats och fixa detta man ställt till med. Kanske. Och jag kan ju inte få ett IG i kursen utan att ha slutfört allt. O skulle det va så att jag inte får en ny chans, då får jag väl söka kursen igen och endast göra den delen jag är underkänd i.. Två kurser kvar att läsa har jag ju.

Så jaa.. nee, jaa.. jag har inget mer att säga.. Kanske inte uppdaterar på hela helgen, jag vet inte.. Uppdaterar kanske om ja får nåt mer spännande modell uppdrag.. De två jag fått nu är underkläder och fine art nude, så jag trivs bäst faktiskt.. visst, snyggt med kläder med, men de döljer så mycket av kroppen man vill visa upp.
Men nu vet ni läget.

Puss Hej
Jag vill åka till Skurup!
Fly från sina problem kan man inte, men ta en paus från allt går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback