Mig  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-07-19  |  Tid: 13:50:06

Home sweet home??


Nej fy tusan, ja längtade inte hem för fem öre. Det enda jag saknade här va mina katter.. Det va det enda.. Hade jag inte haft dom så hade jag stannat längre, för det hade jag nog fått, för ingen ville att jag skulle åka hem.
Men men, plikten kallade hemma, de behöver ju ha sin matte också.
Tre kissor av fyra kom och hälsade på mig när jag kom innanför dörren, Sigge va sur på mig, trott att jag övergett honom igen. Goa snutt kissen. Men han kom allt under kvällen å ville mysa lite.

Helgen har som jag skrev varit lugn, vi ha inte gjot så väldigt mycket. Mest bara umgåtts och sovit. Grillat lite. Men det behövdes inte mer tycker jag. Va ju våran helg liksom. Nästa gång så blire väl att hitta på något mer roligt. Det handlar lite om planering så man har nåt att göra så man inte bara sitter inne. Men nästa gång ska jag även ta med mig ett par bättre skor så vi kan gå ut och gå, för det ska vi göra. ^^ Ta lite längre pormenad än igår. Yes yes! Sporra varandra till att träna lite. Äta rätt och nyttigt. Så vi rör oss ner i viktskalan lite.

Ja jag är riktigt glad, jag trivs hos honom. Otroligt bra. Kan faktiskt tänka mig att flytta i sinom tid, man får ta en dag i taget. Men om nåt/några år så skulle jag kunna tänka mig att bo där. Inga problem, bara jag hittar ett jobb bara. Då tvekar jag inte alls! Men jaa, vi får ta en dag i taget. Vi är bara i början ännu. Framtiden behöver man inte spåna på ännu. Lev i nuet ett tag istället.

Men katterna är i alla fall glad över att jag är hemma nu. Ingen som bara kommer en stund å sen åker igen.. Utan nån som ör hos dem stor del av tiden. Nästa gång kanske man ska låta en vän bo här.. Vem vet jag inte. Men nån.. :P
Idag så ska jag försöka ta mig iväg och köpa krukor och jord å sätta om lite blommor. Borde åka ner till Aken Zoo med lilla Lottie med, vet ju fortfarande inte om hon är med kissebebisar.. Men får se.
Väntar iaf på post nu. Se om jag får några filmer ifrån home..
Är sugen på att åka till Ikea också.. Men har ju inte så mycket pengar att röra mig med så det får vänta te det blivit lite mer plus i kassan. För jag vet ju iaf vad som behövs. Och det är ju faktiskt bra.
Kissorna ska få en hög klöspelare också, en från SweCat :D


En sådan här ska de få, har jag bestämt. Tror faktiskt den kan uppskattas.
Så jaa, det kommer hända mycket i denna lägenhet. Och jag gillart. Är ju långt ifrån klar. Hoppas på att få den där soffan snart med. Så man kan sitta i rummet och utnyttja den stooora tvn.

Ja men ja ska väl inte bubbla på så mycket mer nu.
Kan skriva lite mer senare istället. Men nu är jag i alla fall hemma i Karlskoga.

Puss Hej!

Kommentarer
Postat av: m a t i l d a
DATUM: 2010-07-19      TID: 22:44:58     BLOGGADRESS: http://sparklegirl.blogg.se/

svar; tack så mycket :)


Postat av: Anonym
DATUM: 2010-07-19      TID: 23:14:25     BLOGGADRESS:

svar:

awh tack så mycket! :D

fortsätt gärna läs min blogg om du vill ; >


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback