Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2010-07-08  |  Tid: 00:16:10

!Ny start!


Tomt? Ja jäklar!
Men kände att det va dags för en ny start i bloggen. Ut med det gamla och in med lite nytt.
Och designen är ny, låtat den från en sida ^^ Blir ju lite lättare att läsa texten så det inte flyter ihop och grumlar sig.
Så vi hoppas på detta nu. Blir bra det. Känns bra också.

Idag så har jag bott en vecka i min nya lägenhet, och jag storm trivs. Helt underbart. Har väl inte riktigt kommit i ordning än. Men det tar den tid det tar. Är ju en del att grejja med. Har en bokhylla ytterligare på ingång för att få lite bättre förvaring. Hämtar den i Örebro på lördag.
Men har fått upp en hel del saker idag faktiskt. Ett hörn som är rensat. Och jag vill så gärna ha min soffa!! Längtar efter den. Men lär nog dröja en vecka eller två till minst. Så jag får snällt vänta tills de hör av sig.
Jaa, men snart är denna lägenhet komplett.. Fast det är lite saker som saknas fortfarande och bör införskaffas på ikea.. och det är:
*Rislampa, en sån där som står på fot
*Vitrinskåp, har ett men behöver ha ett till
*Lackhyllor 3 st, som ska sitta ovanför och bredvid tvn
*Tidskriftsamlare, snyggare att ha papper och block i dem än att de ligger löst i bokhyllan
*Taklampor till kök, vardagsrum (om takfläkten inte fungerar), samt till hall och sovrum. (Ja jag är taklamp lös)
*Ett vardagsrumsbord, ett litet Lack får det bli, stilrena och helt okej snygga.
Är säkert nåt mer, men kommer inte på det just nu. Även om det skulle va snyggt med ett fyrkantigt litet lack bord bakom soffan med en större växt på, men får ju inte ha dem ifred för katterna. Så det hoppar jag nog. Onödigt å betala för nåt som blir uppätet.

Lägenhets snack igen, hade väl en del innan ja raderade alla inlägg. Men så blir det väl när man nyss flyttat och håller på att komma iordning. Men jag ska lägga upp lite bilder snart, köket är ju faktiskt i sin ordning, så det kan jag ju fota. Är ju lite små skavanker som måste fixas här med. Som att duschkabinen läcker i båda hörnen, måste ha en magnetsak som sitter innanför skåpluckan så den inte öppnar sig, och ett handtag till en annan lucka. Å att väggarna ska va så JÄVLA svåra att borra i också. Höll ju på att dö bara ja skulle sätta upp gardinstängerna och det.. Fy fan! Vad är de gjorda av ? Hmm... Taklist skulle också behövas, för han som tapetserade har inte riktigt skurit av tapeterna så bra uptill... Men men, sånt som får bli med tiden.



Annars har dagen varit helt okej. Lugn, som sagt, plockat upp en del kartonger. Vait å handlat, spårat mitt försvunna paket, som fortfarande är försvunnet. Blir så jävla sur på posten!! Sjukt! Först tappar de bort det i Malmö, och så helt plötsligt är det sorterat i Örebro, i måndags, och efter det så är det borta IGEN! Hur fan tappar man bort ett paket på 9 kilo? Som ska ca 5 mil bort, dvs hit till Karlskoga..?? Hur fan lyckas man. Blir så förbannad på att de inte ens kan lyckas skicka ett paket. Har varit på rymmen sen den 18 juni. Pratade med flera olika personer idag och även hon på ICA pratade med nån inkompetent jävel, som påstod att vi måste missat det eller att det kunde varit en annan kartong, och sen fråga igen om vi va säkra på att vi kollat ordentligt... JÄVLA klappmongo!!! Man missar INTE ett paket på 9 kilo, och PartyLite har alltid kartonger som är märkte med PartyLite och så står det ibland Fragile på det. Så NEJ det går inte att missa, och JA vi kollade båda två.... Nu är jag så trött på posten och deras fifflande med saker och ting, skulle inte förvåna mig om nån klåfingrig person tagit det med sig hem. Skulle inte förvåna mig alls.
Eller om PartyLite själva reklamerat det utan att meddela mig.. Men det tror jag inte. Hoppas det kommer tillrätta iaf. För nu är ja som ja sa förbannad och sur.
Det är någon från support som ska ringa mig imorgon så vi ska se om vi kan försöka hitta paketet eller hur det nu blir. Jag vet inte. Men don skulle ringa upp mig, för jag orkar inte jaga på massa personer.

Jaa, det va väl vad som hänt under dagen.
Gjorde något jäkligt gott i matväg idag, pasta med lövbiff sås.. Muums!! Underbart gott.. Blev kvar så har mat imorgon. Skönt å slippa laga mat varje dag.
Har iaf varit duktig och inte ätit skräpmat sen en vecka nu. Å det känns underbart bra.
Fick lite strech övningar ja ska göra som sjukgymnasten rekomederade mig idag. Och försöka gå ut och gå 15 minuter ett par gånger om dagen.. Iaf minst två sa hon. Så det ska väl gå.

Imorgon så får ja se vad det blir. Lär ju försöka uppdatera iaf. Ska bli bättre på det ^^
Så nu säger jag Puss Hej!!

Kommentarer
Postat av: Angelique
DATUM: 2010-07-08      TID: 20:15:42     BLOGGADRESS: http://kinkykitten.nu

Kom igen nu ;) update varje dag ;D


Postat av: Anonym
DATUM: 2010-07-08      TID: 20:23:28     BLOGGADRESS:

Jag hatar dig för du gillar Kissie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback