Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-11  |  Tid: 21:27:12

Ändrade planer.


Det blev lite ändrade planer sen det inlägget tidigare idag. Vännen vi skulle grilla hos hade inte haft en sån bra natt och mådde inte så bra idag.
Men det blev grillning hos pappa och hans sambo Carina. Det va trevligt det med. Grillade min kycklingfilé och det blev sting i den! Oj oj oj, starkt!
Gott med stark mat, eller hur?

Och så när man sitter där och pratar och äter så börjar det mullra. Åska.. Och så blixtra det lite. Sen så kom det ju även en del regn skurar, välbehövligt msåte jag säga, även om det inte blev så mycket bättre i luften efter det sista regnet.. Klibbigt igen.


En bild ja tog med mobilen när det regnade.

    Några bilder till.  :) Jag gillar min kamera helt enkelt.

Så det blev en trevlig kväll i Bråten istället :)

Igår så började ja sortera in kläderna och hänga in dem i garderoben och ställde in min trådkorgsställning med. Och började grejja å hålla på. Men så tyckte ja att ja saknade en av katterna, Skruttan.. Men henne fann jag snart.. Hon verkade trivas rikgit bra på sin plats som hon hittat...



Hon har lagt sig i översta trådkorgen i garderoben. Lilla söt Skruttan =) Där hade hon det bra under kvällen. Ville inte jaga bort henne utan hon fick ligga där så länge hon själv ville.

Investerade även i en golvfläkt idag från ÖB, väl värt köp måste jag säga. 189 kr, och det blåser bra skönt på bara första läget, den har tre olika och kan bli 125 cm hög som max. Men bra är den!! Så det rekomenderar jag verkligen!

Nu säger jag god kväll och hopaps ni haft en bra söndag!
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback