PartyLite  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-26  |  Tid: 21:20:06

PartyLite
Tänkte jag skulle skriva ett inlägg om PartyLite.
Att vara:

* Värdinna
* Gäst
* Fördelar
* Erbjudanden

Att vara värdinna innebär att man är den som åtar sig att ha en visning. En ljusvisning/ljusparty. Att det är värdinnan som får lite mer fördelar och förmåner.
Värdinnan bjuder in alla hon vill till en dag som man kommer överens om med konsulten (Jag) och så en tid. Hon får bjuda precis så många hon själv vill. Men man rekomenderar ca 10-12, för alltid är det någon som avböjer pga förhinder i sista sekund. Och av de ex 10 som kommer så brukar iaf enligt lite statistik 7 handla. Och handlar 7 så brukar det oftast räcka för att man skall uppnå kvalificead visning, det vill säga att värdinnan har en chans att få välja produkter för 20% av försäljnings summan. Så handlar man för 2200 så får värdninnan välja produkter för 400 kr. Helt kostnadsfritt. Och ju mer vänner man bjuder som kommer desto högre summa kan man komma upp i. Och väljer någon av värdinnans gäster att ha en egen visning så kan värdinnan få ytterligare produkter.

Som gäst så får man ta del av speciella månads erbjudanden som är nedsatta till bättre pris än vad som finns i katalogen. Och oftast så får man som gäst fika hos värdinnan. Samt att som gäst så kan man ju få chansen att boka en egen visning och då kunna få egna podukter kostnadsfritt. Det vill ju vem som helst! För alltid är det något i katalogen man fastnar för som kanske känns lite för dyrt för plånboken. Och då kan man boka en egen visning och på så vis uppnå att kunna välja det man vill ha.

Så fördelarna är många, både som gäst och värdinna.
Som värdinna, 15-20 % produkt tillgodo havande. Speciella erbjudanden som bara värdinnan får ta del av till special priser. Extra podukter om någon av hennes gäster bokar egen visning.
Som gäst får man ta del av podukter till special pris. Får chansen och all information man kan behöva för att boka egen visning. 
Dessutom så får man ju chans att lukta på alla aktuella dofter som finns att köpa, och se podukter med egna ögon och inte bara hur de ser ut i katalogen. Även känna och hålla i produkterna, se hur ljusen ser ut och få information om hur man eldar dem bäst. Ja, fördelarna är väldigt många!

Denna månad, juli, de dagar som är kvar så har PartyLite en stor sommar rea. Massor av produkter som är nedsatta till mycket förmånliga priser. Samt att det tillkommit en hel massa ljus som också är nedsatta till mycket förmånligt pris. 

Så det finns många fördelar med att ha en egen PartyLite visning. 
Jag är konsult, så vill du ta chansen att ha en visning, hör av dig till mig. 
Jag åker en bra bit för att ha visningar.


  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback