Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-07-23  |  Tid: 15:25:14

Tjofsan!


Ja idag har det hänt lite grann iaf..
Har hämtat ut lite paket. Det efterlängtade PartyLite paketet hade kommit =D Inte det som va borta då, utan det som kontoret skickat till mig.
Och det inehöll ju min fina stooora Ametist stormlykta. Så kär jag är. I den alltså. :D Helt underbart snygg.
Sen fick jag en hel drös med ljus också. Bambu pelarljus set, bambu cylinderglas, honungsmelon votiv, solblekt bomull miniatyrglas. Sen även två paket med teljus, i doften bananblad och blåbär & Wisteria.

Bilden är lånad från www.partylite.fi (alltså, den finska partylite hemsidan)
Och så ser lyktan ut. Man får även med en påse med lite svart sand för att stabilisera ljuset i botten.
Teljusen och det andra, men det vet säkerligen de flesta sen innan.

Så jag är glad :) Att det äntligen kom tillslut. Fast det kommer ännu en leverans, för när de skickade paketet så hade grönt äpple utgått, men kom tillbaka under juli rean de hade och då beslöt sig kontoret för att skicka det också istället för att ja skulle behöva använda presentkorten. Snällt!! Dom är bra gulliga där borsta i Esbo.

Har även fått paket från Jotex ^^ Lite nya snygga handdukar att hänga inne på toaletten, sen en snygg kryddhylla, två skålar som det står smått & gott på. Beställde även ett 9 pack set med handdukar, men det skulle inte komma förän senare.



Igår så va jag med Jani till Ikea. Jag hade ju planerat vad jag skulle ha.


Det blev tre stycken röda (målade i paint) krukor i serien Papaja. Eftersom jag ha rött kakel i köket så passa det ju bra :) Det va en så stark å klar färg dessutom. Och de va till mina Orkideér jag har. Sen köpte jag 4st 4pack galagar som heter Hemlis. Och sen även tre burkar från serien Bygel i de färgerna de svarta "pilarna" pekar på. Två hänger i köket på en metallstång jag har över diskbänken med krokar å så på. Smidigt å bra, få bort diskborsen o ploppen å sådär.. ^^ Den andra fick påsklämmorna. Blev nöjd.
Den rosa hänger på min lådhurts inne på toaletten. Får se vad man kan ha i den då. Det märks. Så jaa, det blev lite fynd, deras egna batterier köpte jag med AAA. Alltid bra att ha :)

Inne på Rusta köpte jag pumptvål, en till köket och en ny till toaletten. Och kaffe filter, för det har jag inga. Men nu har jag.

Sen när vi kom hem så blev det att åka å fixa mat åt broder, sen iväg till ÖB en sväng och köpa cola, tidskriftsamlare och ljus som de hade på billigt erbjudande. Så jaa, en dag med fynd.

Sen blev det en lugn kväll ^^



Idag blire hemma fest i Sandviken hos Angelique. Det ska bli trevligt. Längesen vi hade något party.
Så det ska bli trevligt. Det märks hur man tar sig hem dessutom.
Nee, nu blire att plocka fram det som skall användas ikväll.. :) Och invänta pappa som skall hjälpa mig att täta duschkabinen. Den läcker ju, som jag säkert tidigare sagt.

Så puss Hej!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback