Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-10  |  Tid: 18:54:38

Barnvakt :)

Hallu på er.
Idag så har man hunnit med en del att greja med. Kom väl upp ur sängen runt halv elva och började med en kopp te. Given morgon det :)
Så blev det att samla ihop hela berget med flaskor och burk som skulle pantas. Äntligen gjort typ ^^

Har bytt gardiner i vardagsrummet och sovrummet. Underbart härligt. Blev en annan känsla i rummena. Så har jag plockat å grejat med lite annat också.
Imorgon blir det att tvätta massa sängkläder i handdukar osv, välbehövligt. Ska få lite ordning i reda på det tänkte jag.
Och så blir det att röja i ordning lite på vinden så köksbordet får plats där uppe när det nya kommer på plats :) så ser händer grejer.

Jag och Jocke ska även imorgon åka ill Örebro och hämta barbordet och en malm byrå som skall stå i sovrummet. Oj oj oj, kommer bli så bra när set blir som jag vill. ^^
Ska slipa och måla byrån i vitt har jag tänkt mig sen sätta lite dekorationer på den. Ni kommer få se före och efter bilder på allt.

Nu i denna stund så sitter vi i Karlstad och är barnvakt åt Jockes systerson. Han ligger å sover så gott. Så det går nog bra det här. Inga problem, värre är att jag börjar bli hungrig tyvärr... Men men, får äta något sen när vi är påväg hemåt igen.

Hörs imorgon godingar.
Puss hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback