Dagligt  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-05-28  |  Tid: 23:30:58

Måndag :)




Happ, ja idag ringde klockan 8,30. Jocke skulle bege sig hem till Degerfors. Skrållan behöver ju någon som är hemma hos henne under dagen :)
Så jag höll mig vaken också för det va ju möte på soc runt halv elva. Ingen ide att gå å lägga sig då inte.
Efter soc så blev det hem o invänta en person som skulle komma å hämta min iPod som hon köpt. Greaaat! 400 kr rikare, eller ja. Alla pengarna går ju till min Holiday found som jag har. Så man kan åka någonstans i höst eller så. Vore ju riktigt nice!
La även ut min cykel till försäljning, och den sålde jag ju idag med, för 500 kr. 900 kr rikare idag. ^^ fan va bra det känns.
Har räknat ihop hur mycket jag sålt för hittills: 2870 kr. Och av dom har jag bara använt 400 själv. Som jag inte sparat alltså. Sen så sparar jag alla enkronor. Och ska lägga i alla pantpengar också hade jag tänkt mig :)

Men jaja, blev en fika på stan med angelique och Frida. Det va trevligt att få träffa lite vänner. Kika runt på stan också. Sen så åkte jag in till Degerfors för att umgås lite med Jocke eftersom att han sover hemma ikväll.

Och nu sitter jag här och har lagt ut nya grejjer på alla facebook sidor jag är med i som köper o säljer. Och har väl ev redan sålt mina Greys boxar och One Tree Hill boxarna ^^ Awsoooome!

Ska kiak klart på Sjätte Sinnet och sen blire sängen och dricka upp min goda Jordgubbs smoothie jag gjort ikväll. Köpta jordgubbar och mild vaniljyoghurt. För imorrn har jag lite saker att uträtta också.
Kanske kommer ett video inlägg imorrn :)

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: becca
DATUM: 2012-05-29      TID: 11:34:32     BLOGGADRESS: http://beccanorman.blogg.se/

Hej.. När jag bestämde mig för att göra något nytt alltså flytta utomlands så lade jag upp mitt cv på eures. Det är alltså en portal för folk som vill jobba utomlands och man väljer vilka länder sedan går arbetsgivarna in och kollar där och har man tur blir man kontaktad. Jag tyckte det var skönt att ha allt fixat innan jag kom hit. Annars är det vanligaste att man åker ner dit man vill jobba och frågar efter jobb på plats. :) I servering och bar brukar det var lätt att få jobb, man behöver inte så mycket erfarenhet utav det. :)


Postat av: SemonieOfSweden - Haninges Stolthet!
DATUM: 2012-05-29      TID: 16:22:32     BLOGGADRESS: http://semonieofsweden.blogg.se/

Hej! Hur är det med dig? :)


Postat av: SemoniesOfSweden - Haninges Stolthet!
DATUM: 2012-05-29      TID: 17:24:02     BLOGGADRESS: http://semonieofsweden.blogg.se/

Sv; Det är bra. Sol & snart juni, kan inte bli bättre! :D Vad ska du hitta på i helgen då? :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback