Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-29  |  Tid: 19:24:30

Köket börjar ta form :)





Har hunnit pyssla å grejjat lite i köket även om jag varit helt groggy i kroppen.. Men va tvungen å göra nåt liksom, kände att jag inte bara kunde sitta i soffan. Så jag flyttade ut bordet, dock kanske ja iaf behöver köpa nya stolar :( De känns vääldigt låga de jag har. Men men.

Och så satte jag upp gardinhållarna till gardinstången. Satte upp de nya gardinerna. Ska fixa katternas matplats snart med tänkte jag så de slipper äta i hallen längre.
Nu när bordet kommit på plats känns det väldigt osäkert om jag ska sätta upp lackhyllan på väggen o förstöra den fina tapeten... :/ Osääääker!! Men jag hade ju en sån bra plan för allt liksom.. Hmm.. Vad att göra? Har en känsla av att den kommer komma så högt upp liksom, med tanke på att bordet är typ 105 cm högt..





Lampan skall flyttas för den sitter ju absolut inte bra där, och den hamnar väääldigt långt ner om jag tar ner den från kroken i taket. Så jaa, det ska ändras.
Men det börjar ta form nu :) Wiie! Vilket fint kök vi har fått jag o pojkvännen! (Nej vi har inte flyttat ihop, men det är hans med eftersom han är här så ofta) 

Kanske kunde man ha lackhyllan i sovrummet?? Hmm Hmm...

Ja, nu ska jag göra om en ful liten korg till en "snygg" liten korg. Som skall sitta fast vid brevinkastet så posten hamnar där istället. Smidigt o bra :D

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback