Shopping  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-06  |  Tid: 21:44:34

Marknadsfynd i bild!



Orkar inte göra ett video inlägg idag om det ja fyndade på marknaden så ni får bilder sålänge ^^ Så fixar jag det under morgondagen antagligen :) Som min söta vän Angelique sa, för att ge dom en rättvis bild liksom.
Men så länge får ni bild på dom.



En axelrems väska, i mellanstor modell :) Små fack på utsidan och flera fack på insidan som man kan ha småprylar i. Jag kommer få plats med plånbok, nycklar, min kompaktkamera som är ganska stor.. Alltså min Canon Powershot kamera. Och säkert lite andra småprylar som alltid slinker ner i väsken :) Så jag tyckte den va vääldigt praktisk. Fastnade för den på en gång när jag såg den.



en väska i stor modell :) Med två handtag, samt så fick man med ett långt axelband så man kan hänga den på axeln då. Samt så fick man ju med en liten portmonä eller nåt sånt ;) Flera fack på insidan också, och väldigt rymlig och bra. Jag tänkte jag kunde ha den när jag åker på mässor osv då man inte är borta så många dagar så får man plats med ombyte o neccesär osv. Toppen det! Fastnade inte för den först, men andra gången vi titta på den så va jag fast, angelique köpte den svarta, så det blev en grå för min del ^^ Helt klart nöjd med denna med. Ångrar mig inte alls.



Köpte även 12 påsar med kryddor. 6 påsar med Mormors Köttbullskrydda, den är så underbart toppen när man gör egna köttbullar. Så passade på att köpa på mig ett par då den jag har börjar ta slut. Å så blev det lite andra blandade kryddor, köttfärskrydda, tzatsikikrydda, kycklingkrydda å så :) Sen så är det ju inte jag om jag inte köper strumpor, 14 par 100 kr! :) Som hittat.. Fast nu börjar det bli svårt att hitta strumpor som ja inte redan har.. :P Så jaa.. får se hur mkt mer strumpor det kan bli på marknaderna. Om inte annat så blire dubletter ;)

Sen idag så har vi varit i Degerfors under den tiden vattnet här i Karlskoga beslutade sig för att inte fungera, va någon vattenpump i vattentornet som pajjat helt fick jag höra av en vän. Men nu är det tillbaka och vi ska tydligen koka vattnet också.. Så vi bunkrade upp med vattenflaskor istället ^^
Vi bjöd även Jockes föräldrar på grillat ^^ Det va nog uppskattat efter att de hållt igång hela dagen. Riktigt mysigt o trevligt :)



Mumsigt värre med söndagsmys :) Nu sitter vi här å bara chillar.. O jag har choklad absinens.. Suck. Men överlever nog ikväll!

Ha d gött där ute!
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback