Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-03  |  Tid: 22:51:17

Våren är här på riktigt :)




Sorry för urkass update, men det är liksom så att jag inte har haft något att skriva om och sen har jag inte varit på så topp humör. Varit lite nedstämd och tankspridd. Har ju dessutom haft praktik med.

Vilket jag överväger att sluta, för att jag körde nog ganska rejält på min prövning och det känns väldigt onödigt att göra praktik om man ändå kommer få underkänt i själva kursen.. Så hmm hmm, jag funderar.
För slutar jag praktiken så kan jag ställa mig tillgänlig för jobb igen och det vore ju väldigt mycket bättre. Så man kan tjäna ihop lite pengar den här månaden som är kkvar. Det är ju liksom bara början på månaden, och då kan jag dessutom vara ute på dagarna i solen med alla underbara ungar.

Men till helgen skulle det visst bli sämre väder härde jag.. ev minusgrader?? Big no no, det som varit så fint väder nu.. Och jag har redan lyckats bränna mig i solen.. Mohaha! Är inte förvånad det minsta.
Idag så köpte jag dessutom nya plantor. Smultronplantor, två olika körsbärsplantor. och så planterade jag om lite med. Chiliplantorna satte jag om så de får mer kraft och näring från nya jorden. Tomatplatorna, och så även gurk och paprika plantorna. Så nu får vi hoppas på det bästa att de växer sig starka!

Annars så har det väl inte hänt så mycket ^^ Glöm inte att va med å tävla. Du behöver ju inte ha en blogg för att va med. :)
Känner du att du har för mycket nagellack så går det att få tre ansikts masker också om man vill ^^ Inga problems.

Imorgon så blir det att åka till vårdcentralen o ta ut den här förbannade pstaven som bara ställer till besvär. Så får bli att börja med mina Cerazette isället :) Dom funkar ju när man väl äter dom regelbundet.
Och med mig till vårdcentralen har jag Tessa, vill inte va helt själv när de gräver ur min stav.. Usch usch!

Men vi hörs imorgon :)

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback