Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-11  |  Tid: 15:08:18

3e advent redan..?




Jaa, då har det varit helg igen då ;P I fredags så åkte jag in till Louise i Karlstad :) Det va väldigt trevligt, får vi göra om igen, nästa gång drar vi ut på krogen istället. Blir awsome det.
Vi kikade film, pratade om massa saker.. Lyckades väl somna runt typ 4? Eller nåt sånt.. Sen ringde klockan runt halv nio, fast vi kom inte upp förän 10 :P Kallt va det ute med..
Så det får vi göra om bruden :) Hoppas bara inte det är lika kallt nästa gång ;) Men men, jag hade ju mitt täcke uppvärmt å klart. Mohaha.

Åkte hem på lördagen då runt typ 10,30, gjorde några snabba ärenden, va uppe hos pappa en stund och pratade. Sen fixade jag lite grejjer på stan. Åkte hem och slocknade i soffan en stund ^^ Det va gött, dock mindre skönt att vakna med att man legat konstigt o har ont i nacken. Så blev det lite käk uppe hos pappa. Gott gott, dock så mådde ja väl lite halv illa så fick inte ner så jätte mycket. Men alltid något :) Sen blev det hem och byta om å grejja lite för att åka iväg på en hemma fest som blev vääldigt trevlig ^^ Massa skratt och roliga diskussioner. Så jag hade inget emot att vara nykter, för hade ja inte varit det hade ja inte vetat hur ja skulle tagit mig hem, och jag hade inte helelr kunnat köra Nettan och Daniel till Max för att de skulle kunna köpa med sig lite fyllekäk ;) Så ibland är det fördelar med att vara nykter.

Idag blir det lugnt, har bunkrat upp med godis och sovervadd vilket jag har ett rejält begär av nu. :P Det är ju så gott. Och så har jag burk cola. Ska upp till pappa och käka runt 16 med. Gott med lite käk, kyckling ris och currysås. Det ska bli riktigt mums. Det är något jag kan äta mycket av iaf. Hoppas bara det finns svart vinbärs gele. Så jäkla gött att ha till :D
Sen får det bli chill söndag. Önskar dock att jag kunde spendera den tillsammans med min pojkvän och bara mysa och glo film o moffa godis.. hade varit ritkgit underbart. Men men, får vänta te nyår. Då vi ses igen. Ska bli så underbart att äntligen få va med honom igen.



Glad tredje advent på er för övrigt :) 

Over and out! 
Puss hej! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback