Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2011-12-29  |  Tid: 13:33:38

Ingen ny här inte ;P



"L" om Julen!:
Har du hittat dig en tjej denna gång :D ?

Svar: Haha neej, jag har inte hittat mig en tjej, detta är en av mina allra bästa vänner och på något vis för längesen så pratade vi om att käka på donken, och då slank ordet dejt in ^^ Så därav dejt :)


Jag har inte hittat någon ny.. Inte vad jag kan påstå iaf. Man får se vad som händer, det kanske finns någon som är intressant, men jag tar det easy disy, jag är singel och jag njuter lite av det faktiskt. Försöker hitta mitt eget lugn och hitta ett jobb. Det är det enda jag faktiskt saknar i mitt liv för att få ordning på saker och ting. Men jag hoppas på att få något snart, jag ger aldrig upp. Något kommer jag hitta. Det är jag säker på! Även om det är rätt tungt nu. Men jaa, never give up!

Mitt eget påhittade ordspråk är:
I'm not proud of who I am.
I'm proud of who Iäm gonna Be!


Jag ska bli stolt över mig själv. När jag hittar ett jobb så jag kan ordna upp allt.


Idag så blir det att städa lägenheten riktigt ordentligt :D Blir ju nyårs fest här. Så då måste det ju se städat och snyggt ut :D
Ska ut å handla ny kattsand och lite grejjer så man kan pynta lägenheten lite inför nyår ^^ Och kanske köpa blekning och bleka håret.. redo för en förändring. Det röda börjar bli urtvättat och har ingen ny färg, sen så blir den röda luggen mindre för varje gång, från början va den bred och snygg, nu är det inte mycket som är rött egentligen.. Får kanske färga om när ja får mer pengar. MEn nu blir det Pernilla Wahlgren brunt och så kanske jag sänger i lite märka slinor i det :D Vem vet ^^ Har ju haft svart å rött sen typ april i år.. ;P

Och livet utan pepsi och cola och annan kolsyrad läsk fortsätter också, det känns jätte bra :) Dricker annat nu istället, som det är mindre socker i och som är bättre för kroppen i längden. Färdiga drycker från Kivik är det jag dricker nu, och såna där lättdrycker man blandar med vatten. Känner att kroppen mår bättre av det. Och det får mig att må bra. Inget sug efter koffeinet längre. :) Dock så är jag väl lite halvt beroende av dessa färdiga drycker nu istället ;)
Ja ja, nu har jag väl inte så mycket mer att säga :) Ska dricka lite te och sen ska jag börja städa och greja har jag tänkte mig.





Så kommer färgen se ut ungefär sen när ja är klar ^^
Bilderna är från 2006 när man va ung å snygg :P

Over and out
Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: Robin Skoglund
DATUM: 2011-12-29      TID: 22:53:46     BLOGGADRESS:

Snygg indeed! :O

Fast det är du ju än ;)

Postat av: wolf
DATUM: 2011-12-30      TID: 20:21:48     BLOGGADRESS:

Saknar dig på msn ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback