Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-18  |  Tid: 21:51:27

100% Party i Karlskoga!! K B K !!!




Oj oj oj vilken kväll igår alltså!!
Att beskriva den med ord blir svårt. Men ska väl dra en resume iaf ^^
Dagen börja ju iaf med att ja vaknade och så kom pappa å hämtade mig så jag kunde fixa lite ärenden på stan. Iväg till mormor en sväng med en grej. Och sen hem igen. Och då får man veta att man ska infinna sig på Alfred Nobels Hotell på förfest runt 17, så ja jag åkte dit. började dricka med den personen som bjudit dit mig. Sen så börja det dyka upp mer folk.. :D Tre riktigt trevliga killar, sen kom Susanna å då va det helt plötsligt lite mer folk där också..! Så det va riktigt trevligt, fick i mig ett par cider och bjöd på lite cider också så man inte behövde sitta alldeles tomhänt å inte dricka nåt.
Sen så drog vi iväg till NightShift och grejjade lite :D Jag blev utklädd till stjärngosse med skägg och Hitler mustasch och rosiga kinder ^^ Å en svart mask. Fast mustaschen o skägget tvättade ja bort.. Sen blev det väl lite mingel med folket som kom runt 23 för huua va dött det va innan!!
Hamnade på scen med 100% Party crewet å dansade å hade super skoj :D Å minglade bakom å drack en hel del alkohol och blev riktigt kanon om ja får säga det själv.
Men jaa, en oförglömlig kväll igen, som vanligt när 100% party är i stan ^^
Följde med en kille ner till hotellet igen han som va utklädd till Borat under kvällen. så han inte skulle behöva gå vilse, gick i strumporna för skorna orkade ja inte gå i efter en kväll med massa mingel och dansande högerfoten höll på att vika sig typ under sista stunden man dansade på golvet. Och så fick man skjuts hem sen efter man följt honom.

Så jaa, en jäkligt bra kväll om ja får säga det själv :D Har typ inga bilder från kvällen, men får väl lägga upp filmen som de klipper ihop istället när den kommer upp på 100% partys sida :D Blir nice det!!
Har en bild ja kan bjuda på som är tagen av en Patrik O.



Så idag har man inte vart kaxig inte, mest legat i soffan typ hela dagen, vart över till Susanna en sväng, och sen så åkte jag till Maxi en snabbis.. :) Och nu sitter jag här :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback