Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-12-05  |  Tid: 13:18:59

Sorry för riktigt kass update!




Ja jag ber om ursäkt för den mega kassa uppdateringen.
Men jag skyller på att jag har varit nere i Skurup :)
Å vad har jag gjort nere i Skurup då tänker väl säkert ni? Haha, kanske. Vem vet.
Skurup av alla små städer i stora Sverige. Men jaa, det finns någon där nere som får mitt hjärta att klappa lite extra snabbt, som får mig att bli riktigt glad. Så jag va ner och hälsade på honom igen, vi hade ju inte setts sen typ.. hmm.. måste vart i oktober som vi va där sist.. Då Susanna va med :)
Men denna gången åkte jag ner själv, och guud va härligt det har varit. Har myst massa, varit hos hans föräldrar och ätit mat, träffat en del av hans vänner, riktigt trevliga må ja säga. Och hans föräldrar är riktigt trevliga de också :D Så jaa, jag har haft det väldigt trevligt nere i Skurup.
Och jag saknar redan min underbara älskling. Det dröjer inte lika länge tills vi ses denna gång iaf, åker ner runt nyår redan igen och firar det med han och hans goa vänner. Och får förhoppningsvis träffa hans föräldrar igen :)

Så nu får det gärna bli julafton och sådär så det kan bli nyår så jag kan åka ner till min pojkvän. Japp, Martin är min pojkvän, blev väl mer officiellt nu i helgen, men vi har väl kanske klassat oss lite som tillsammans sen typ partykryssen då han sa till sina kompisar att han pratade med sin flickvän i telefon. Det kändes väldigt bra. så jaa :) Han är helt toppen om jag får säga det själv, och det får jag ju :D

Men nu ska jag bättre mig på uppdateringen. Jag lovar :) Eftersom jag är hemma nu ^^

Imorse va vi på uppföljning av introt på Förskolan Trollen, tog ca 10 minuter.. Bara lite snabba frågor.. Shiit va trött jag va när ja gick upp. Så ja somnade när ja kom hem. Och nu är jag lika trött igen. Men så kan det gå när man vänt lite halvt på dynget i helgen.

Gjorde en snabb plåtning i lördags med :P Så då fick man lite chash som ska sparas till typ januaris räkningar ^^ alla plåtningspengar får gå dit nu.
Så är det :)

Nej nu ska ja roa mig med nåt annat :D vad det nu kan bli ^^

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback