Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-25  |  Tid: 07:41:30

Vaken å pigg...



Grattis till mig, varit vaken sen typ 6.. Väntar typ på att Pelmatic ska ringa ut mig.. De ringer ju de mest oanade tiderna.. Säger att man ska va redo att åka 6,30 eller ja. Redo för jobb, å redo att åka beroende på hur lång körväg man har. Jag har ca 30 min in till Öret.
Men jaa.. jag väntar.. Går ja å lägger mig igen så ringer de säkert..
Så jag sitter bra här i soffan, lyssnar på lite musik och kollar på According to Jim på trean, vet inte vad det heter på svenska.. :P För jag orkar inte kolla på tv.nu.
Kikat två avsnitt av Nanny med. Så jaa.. Får se om de ringer.

OM de inte gör det så blir det att åka in till Örebro och gå på Marieberg eller nåt när hon slutat. Sen så blire ju en Max Dejt med Angelique, och NEJ, vi har inte övergett donken. Men lite omväxling har inte nån dött av. Inte vi i alla fall..
För er nya läsare så innebär dejt inte en sån där dejt dejt, Angelique är min bästa vän. Och på nåe underligt vis så har vi kommit på donken dejt.. Kommer inte alls ihåg hur det uppstod. Men ett av våra tokiga upptåg iaf..
Kommer såväl ihåg sist på Max när vi pratade om vår pizza turk.. (ja, det finns en kille på en pizzeria i stan som blir så glad när vi kommer. För han har lärt sig vad vi vill ha) kommer inte ritkigt ihåg va vi pratade om.. semester? Å så kommer pizza turken med pommes å hon får till värsta hihihi fnittret å vi håller på att dö av skratt..

Detta är ju sånt man måste va med att uppleva för att riktigt förstå hur kul vi hade.
Jaa, så ikväll blir det en Max Dejt och hon ska hjälpa mig lite med min HTC. Lite assistans liksom :P
Personlig HTC assistent.. :P När ja blir rik så ska ja anställa dig som det.. ^^

Jaa, ska nog kanske beställa min telåda idag..
Å jobba på mina PartyLite visningar. Ska ha in minst två bokningar innan dagen är slut!
Å så måste jag till skolan å hämta mina engelska uppgifter med så ja kan plugga engelskan i helgen. Wiie skojj.. Nej! Inte för fem öre, men det är välbehövligt.. !! För min egen skull..

Å så är det nu bara 24 dagar kvar.
Sen så längtar jag tills april med, dels så kanske snön smält bort lite.. Men så händer det ju andra grejer då med :) ;)

Nee, nu säger jag
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback