Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-24  |  Tid: 22:38:11

Kramgoa barn!



Ja, det blev lite ändring i schemat för förskolan jag skulle va på, så idag blev sista dagen. De behövde inte ha vikarie. De har ju sportlov i Örebro nu. Och då är det ju många barn lediga och även föräldrar, så då låter de ju småttingarna va hemma också.
Så då klaradde de sig på de som de va.
Lite synd faktiskt. Hade sett fram emot att gå dit imorrn å på måndag med. För gud vilka underbara barn.

Å igår så fick jag en sån där - Jag vill ha barn- Känsla. För det va en liten tös, när vi skulle ha vila så är tydligen alla fröknar med tills barnen somnar, så jag fick sitta på ett ställe, å bredvid mig hade ja en underbart go tös, hon kramade min hand ända tills hon somnade.. Krama å krama.. Mäkrte ju de där ryckningarna i kroppen man kan få när man slappnar av å håller på att somna, såna hand tryckningar blev det.
Å hon va så go när hon vaknade, kom med tutten i mun å skulle sitta i knä i soffan. Fy bubblan va kär ja blev.

Men jaa, det kan ju vara en fördel att ha nån å skaffa barn med också. Så det lär nog dröja ett par år till säkert, men jaa, längtan finns verkligen där.
Att få ett positivt gravtest, att gå å bekräfta hos barnmorska, sen gå igenom graviditeten, med både jobbiga perioder och härliga perioder.

Ja, nej nu blev ja lite blödig. Haha! barn är det underbaraste som finns, och att ha någon att dela barnens uppväxt med är också underbart.


Annars hade det varit lugnt, har varit så jäkla trött. Usch å fy. Men jaa, en skön trötthets känsla efter att ha jobbat.
Hämtade ju ny telefon igår med. En HTC Desire HD. Nöjd, ska bara lära mig touch världen också. Men man kommer väl in i det tillslut.
Å hus söker ja fortfarande.. men jag har bestämt mig att jag blir kvar i Karlskoga tills jag vet om jag får fast eller inte på Pelmatic.
Vet ju iaf att det blir att söka in till Universitetet till hösten. Karlstad. Och jag hoppas så uinnerligt att jag kommer in. Men vet inte om ja ska ta distans eller inte nu. För det blir en annan känsla att va med på lektioner och dela diskussioner och allt verbalt o anteckna än å sitta hemma o plugga själv.

Jaa, det är mycket att tänka på! Inte klokt. Snart 23 år å många beslut att ta..
Men en dag i taget så löser sig nog det mesta, men bra med en plan i alla fall :D

Beställde lite PartyLite produkter förut..
Ska försöka få in lite visningar i mars. Det är ju superduper bra rea liksom!
Får puscha på folk lite :D Se hur det går.
Men det blev iaf vita och grön/lime doftfria teljus, en terrakotta snigel (lär måla den som med de andra sniglarna)
grönt öpple, te och votivljus, ColorLite blomma grön, votivljushållare i turkos samt en lila skärm. Beställningslistor blev det också. Så ett litet godis paket att se fram emot :)

Tjänade ju 517 kr på fasters visning. Dom ska ja spara :) Oj va duktig jag kommer bli på att spara. Men jaa, nu jäklar ska ja bli sparsam och ekonomisk. :)

Nej nu blire att se klart Big Brother och sen sova. Om de ringer in mig imorrn. En liten del av mig hoppas på att få va ledig. Men jaa.. Full garantilön är ju inga fel. Bara det blir ett soft pass.. Då skulle ja bli glad. Men det märks imorrn efter 6,30.

Puss Hej!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback