Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-02-12  |  Tid: 12:10:19

Lyckad utgång!!



Jaa, det måste ja säga. Det blev kanoners!!
Även om jag inte va så onykter som ja velat vara. Men men, så är det när man är sjuk. Och idag så har jag nog ingen direkt bra röst.. Så ska nog hålla min trut stängd.
Men jaa, vi hade superskojj igår :)
Fick EN bild.. sen så typ dog batteriet i telefon, och den bilden är ju inte direkt bra.. MEN bildbevis att ja sett Björn Live :D Tihii!


Lite synd att han inte spelade fler låtar som man kände igen.. Men han spelade allt Het :D Överlycklig, och Hultsfredsfestivalen.. Total lycka. Men inte fasiken uttalar man Karlskoga som han gjore.. Morr!
Men men, efter Björn spelat så knallade vi ut och väntade på Stark, som körde oss till Viking så vi kunde köpa mat. Gottigott!

Idag blire lugnt. Ska ju försök återfå min röst till normalläge...



Så såg man ut igår. Och det va tydligen en uppskattad outfit ;) Tihii!! Det som inte syns är mina luddiga benvärmare och skorna från skopunkten :)

Tog en helskön bild på Sigge igår ;) haha, han sitter ju bara för roligt.. Han har visserligen alltid gjort så, ända från när han va litten, men nu är han ju så tjock å har "öl" mage så det ser ju för roligt ut när han tvättar sig.. Knäppa kisse, bara han som gör så av katterna faktiskt.. :P


Vi längtar tills vi får flytta till nya lägenheten. Större och rymligare. Det blir nog fint för oss, tills vi kan flytta till ett hus. När det nu blir. Men vi hoppas på att det blir snart iaf.. För jag är rätt trött på att bo i lägenhet nu. En 2a är för liten för mig, även om jag är själv, men man känner sig så instängd.. Aja.. vi får se hur allt blir :) Hoppas på det bästa iaf ;) Det verkar ju gå bra hittills iaf.

Nu säger jag Puss Hej och ska återgå till mitt Buffy the vampire slayer tittande. Kall burkcola och toblerone. Det är bra grejjer det! :D

Å jaa, L, jag vill ses någon dag. Men jag förstår inte riktigt hur du tänker.
Men det kanske du kan ge mig en klarhet i när vi ses.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback