Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-29  |  Tid: 15:08:02

Ingen visning.


Igår kväll så blev det umgänge med Angelique :) Vi åkte till coop och köpte godis, sen till Ciao Ciao och köpte mat. Sen så blev det att kika film. The Grude 1&2. Kusliga filmer! Bli lite skrämd på vardagskvällen är ju alltid något.
Speciellt när man ska sova sen. Haha! Oj oj oj.

Idag så skulle man haft en visning hos en arbetskamrat man jobbade ihop med när jag hade praktik på Österby. Vi flyttade på den tills idag för att hennes son blivit lite sjuker.
Och idag så åkte son, dotter och sambo på sjukan med. Usch å fy! Inget man kan rå för alls. Därav så är det inte lämpligt att ha visningen. Helt förståligt. Vi får flytta på den igen. Det är ju bra erbjudanden i oktober också! Absolut!
Men än finns ju chans för att få in beställningar så man kan få välja någon gratis produkt. Eller att man tar ut ett presentkort så man kan lägga ihop det med nästa visning istället :) Det går ju också.

Så idag blir det att åka upp till Bråten och träffa Therese. Hon ska få lukta på dofterna så hon kan bestämma sig för vad hon vill beställa. Kanske kan man boka in en visning hos henne med ;) Hoppas!
Och så blir det lugnt resten av dagen.

Men är sugen på att göra något.. Nåt kul... Får väl se vad det kan tänkas vara. Har ingen aning. Vill åka å shoppa.. För pengar jag inte har då. Jätte kul, inte.
Nee, nu ska ja försöka göra någon nytta.

Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback