Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-09-17  |  Tid: 12:50:38

Regnig fredag.


Att vakna upp till en totalt regnig dag får en ju inte på topp humör direkt.. =/
Det regnar alltid när jag ska träffa Rickard. Mer eller mindre i alla fall..

Igår så va jag och Angelique in till Karlstad och hämtade mina doftprover och kataloger, eller vi va till Granngården, fast först körde vi förbi. Haha! Oj oj oj vilket lokalsinne man har. Illa illa. Men men, vi hittade ju i alla fall och dofterna fick jag. Men det är några som inte riktigt stämmer.
Tror det va jag som pratade hela vägen in och tillbaka. Gud vad jag svamlar när vi ses. Tror det är jag som pratar mest jämt. Undra varför det blir så? Nästa gång ska jag nog va tyst så får vi se om du ha något att säga också ;)
Tycker nog att det är så jämt, att jag pratar på jämt jämt jämt. Så nästa gång ska jag nog va tyst. ;)

Ibland så måste man inse själv när det är dags att bryta med vissa människor Människor som bara gör en sur och förbannad. Så idag har jag brutit med en person. Jag valde det själv efter att ha läst en grej. Det finns ingen anledning att ens ses längre tycker jag. Även om det finns en chans till vänskap. Men nej, jag fan vill inte längre. Denna person tar all min energi. Allt mitt glada humör. Genom att jag läser en blogg. Han säger en sak o bloggen säger en annan. Och så när man frågar ut honom så säger han en helt annan sak. Så nej, detta orkar jag inte med.
Det blir bäst såhär, vi har inget mer att säga till varandra. Jag ha tagit bort nummer nu så jag inte behöver se att det är från han om det kommer ett sms.
Ja, det är ju lite vemodigt. Men är för det bästa.

Idag blir det att åka ner till systemet fixa en flaska Sourz Aplle så man kan shotta igång lite. Ska ställa in lite cider på kylning. Ska även förtidsrösta. Har bestämt mig för vad det blir. SÅ det blir enkelt å bra.
Ska även handla lite så det finns frukost till Rickard i helgen. Jag äter ju liksom inte frukost så ofta.
Och så blire även att plocka å städa å grejja lite. Duscha å tvätta håret. Har ju tid på mig liksom. Får säkert inte sällskap förän efter 18 eller nåt..

Nu blir det att göra lite nytta istället.
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback