Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-04-12  |  Tid: 01:53:00

Inte så stor kull trots allt.... :(

 
Ne, det verkar inte som det tyvärr... :/ Jag har sett typ 4 stycken totalt nu en som simmat omkring, eller två o sen nån enstaka i skumboet.. :/ Jätte trist eftersom det va så många svansar när de kläcktes och det verkade lovande.
Men jag ska väl försöka att föda upp dem som är i karet, hur jag nu ska lyckas se dem när jag matar. Får chansa helt enkelt.
 
Tänkte att jag ska inte ta någon mer kull nu förän mina nya firrar kommer.
Då blir det en dumbokull på mitt nya vita par, det blir en salamander kull och det blir en fancy kull :) vill ju sätta igång en koi kull med eftersom det kommer hem två olika hanar. Å har ju en hona.. frågan är om man ska försöka hitta en hona till? hmm..
Kanske eventuellt en liten början på mitt projekt också. Vi får helt enkelt se. Men vore kul att starta igång det. Men då blir det 5 kullar om alla leker o det går vägen :P hmm hmm.. haha!  
Så jaa, det blir en import till! Wiiie, jag är glad! Väldigt glad.
Måste åka ner till Emelie och hämta mina fiskar hos henne också :) Det är ju bland annat de som hör till mitt nya projekt som jag ska starta igång och hoppas jag lyckas för då blir det att kunna ta med sig fina fiskar ner till Holland Betta Show nästa år. För dit tar jag mig ju inte i år tyvärr :P
 
Denna gröna snygging kommer flytta hit från Emelie nere i Uddevalla :)
 
Så nu kommer det bli att fixa o dona nere i akvarierummet så att alla hanar får plats när de kommer hem hit, både killarna från Emelie och de från Thailand. :)
Sen så ska 4 fiskar som mina fina vän Susanne ska ha uppe i Umeå, men hon är mitt i flytt så det blir lite knas för henne att ta dem nu. :P Så då får de bo hos mig o bli bortskämda ett tag istället tills de kan få flytta hem till sin fullvärdiga matte :)
 
Alltså detta med kampfisk är så roligt, för det finns så många möjligheter, korsningar, färger osv osv.. Tar aldrig slut. Så jag hoppas att det i alla fall är några små yngel i kullen där nere så man får se hur färgen på dem blir. Eftersom det är en korsning. Håll tummarna på att det i alla fall är ett par stycken, annars sätter jag fasiken ihop dem igen innan de andra fiskarna kommer hem.
 
Å så kommer snart mina älskade underbara fiskar hem hit, gud så jag längtar redan eftersom jag fick klartecken idag att det kan bli av :D Hihi! Lycklig tjej!!
 
Denna hane är också från Emelie. En Green/Blue Metallic Bf Hm :D SOm ska flytta hit :)
Å hanen längre upp en är Red/Green Dragon Hm :)
 
Nej nu blir det nog att sova eftersom att man ska upp runt halv tio imorgon (idag) och åka in till Karlstad med svärmor o älskling :) Det ska bli skojjigt tycker jag.
Så vi hörs av senare kanske.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback