Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-03-29  |  Tid: 14:35:13

Fiskarna sviker, men jag ger inte upp :P

 
Fiskarna vill inte som jag vill, hanarna bara flamsar runt.. Men sånt är la vanligt i det mänskliga livet också att killar flamsar runt med tjejerna o aldrig kommer till skott??
Uppvaktar å sen dissar?? :P
 
Men men jag ger inte upp i första taget, jag ska få mitt vita dumbopar att leka o så är det bara. :D Får se om Black silver hanen o marble honan kommer till skott. De leker i alla fall men hon droppar dåligt med ägg.
 
Hualigen vilket fint väder det är ute idag, känner mig full av energi och har börjat tvätta nere i källaren, det enda som saknas är en fungerande torkvinda ute. Det hade ju varit klockrent att kunnat hänga ut tvätten nu när det är så fint väder. Men men, det kommer nog snart det med.
Å jag har fått en super idé som jag bara måste genomföra ute på vår altan, bygga ihop en soffa av lastpallar :D Uh så snyggt det hade varit i hörnet när solen ligger på så gött. Med snygga enkla dynor. O ett bord.
Det kommer INTE INTE INTE INTE målas i vitt, är så otroligt trött på folk som ska göra allt i vitt heeeeeeela tiden... Vitt är bara så ute nu ska det vara massa trevlig färg. Och jag funderar på att måla i gult :D Eftersom vårt hus är i gult tegel så vore det matchande :D Å kanske gråa dynor till :D
 
Sen skulle jag vilja få tag på en eller två kabeltrummor med som man kan måla i gult också eventuellt, eller kanske grått? O dekorera snyggt till att använda som bord :D
Måste bara få tag på dessa prylar med, de verkar ju va väldigt poppis nu runt om i landet. Får höra med pappa om han kanske kan hjälpa mig att fixa det :D
 
Ne, nu ner till tvätten å sen bara avnjuta dagen! Min andra hälft ska ju iväg o jobba inatt också så inget direkt mys här inte :( Hade ju varit trevligt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback