Mig  |   Kommentarer (2)
Datum: 2015-05-12  |  Tid: 21:57:18

Snart snart snart!

 
Snart anländer min nya baddräkt, 25 maj skulle den skickas. Jösses vad jag längtar. Längtar efter att åka iväg till badhuset o få börja simma. Underbart! Nu jävlar ska superheta kroppen tillbaka. En jävla massa kilon ska ryka! Är så taggad. Simma ett par längder, basta o sen kanske även sola lite grann.
Ja jösses. Kanske blir man miss sexy santa till jul. För lär inte gå ner det jag vill till sommaren.
 
Men ja jag ska ner ca 12 kg. Det ska gå. Jag ska klara det. Jag är taggad. Jag älskar att simma, då får man verkligen jobba med hela kroppen, man tränar hela kroppen. Bygger muskler o bränner fett. O så efteråt njuta av en härlig stund i bastun o sen i solariet. Uj uj..!
Badhuset i Karlskoga here I come!
Och nej jag tänker inte simma i bikini för att jag S K Ä M S för mitt kejsarsnitt. Och det kommer jag alltid göra. Det är det fulaste som finns på hela min kropp. Så det får bli baddräkt för mig. När o om jag lär mig leva med det så kanske man kan sola med bikini på stranden osv. Men tillsvidare får bikinin stanna hemma, kan använda den när jag solar på vår stora altan.
Detta är mitt mål:
 
 

Så det blir att köra stenhårt när man väl vant kroppen vid längderna i badhuset. :D Det är 50 meters längder, så då kan man ju försöka simma 500 meter varje dag. Det borde ge rätt fint resultat efter ett tag ;)
SÅ ja det är mitt mål. Att gå ner alla dessa sambokilon o kilon efter graviditeten.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tess
DATUM: 2015-05-20      TID: 00:30:09     BLOGGADRESS: http://varanlillavarld.wordpress.com

Beachen 2016 kanske? ;) Jag har precis kommit igång med träningen igen jag också och målet är minus 8-10 kg, vi får tagga varandra!

Kram från oss


Postat av: David
DATUM: 2016-03-22      TID: 19:11:26     BLOGGADRESS:

Hej:)hoppas allt är bra med dig:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback