|   Kommentarer (0)
Datum: 2015-04-13  |  Tid: 21:08:07

Nu kanske det lossnar!

 
 
Fick idag mitt arbetsgivarintyg och det visar nog tydligt att jag är berättigad till detta med Nystartsjobb!
Jobbade ju 50% dvs 4 timmar om dagen 5 dagar i veckan. 20 timmar.
Å under november så va jag borta 19,5 timmar dvs typ 5 dagar. Och i dec när jag blev sjukskriven så va jag ju borta mest hela dec så då har jag en frånvaro på ca 60 timmar. Så det bevisar att jag varit borta mer än 8 dagar! :D Wihoo! Borde ju i alla fall vara så.
Å dessutom har jag bara varit anställd från den SISTA sept. så det blir ju Började ju jobba i oktober. sept-okt är 1 månad, okt-nov är 2 månader o nov-dec är 3 månader.. går ju liksom inte räkna med sept på samma vis eftersom jag blev anställd den sista.....
Men ja vi får se vad de säger imorgon när jag ska dit. Hoppas i varje fall att det går vägen.
Men arbetsförmedlingen är ju som de är.
 
Hopp annars då. I helgen så va vi ute på roadtrip. Startade i Degerfors, lämnade underbarnet hos sin mormor o morfar sen åkte vi till Stockholm vidare till Tierp o sen ner till Uppsala och sedan hem igen.
Fiskresa kan man nog säga :)
Fick med mig 3 killar från Stockholm, 1 från Tierp och sen 3 killar o 3 tjejer från Uppsala plus 5 stycken corydoras panda :)
Följde med lite levande foder hem också. Fiskarna blir alltid glada över det :)
Så nu hoppas jag det ska rulla igång lite till med yngel här hemma! Med nya hanar o honor som jag beställde från Akvarieteknik, dumbo honor och dragon honor.
 
Skulle va så roligt att kunna starta upp min uppfödning som företag, men det är ju inte bara det heller... Det ska bokföras o grejas å så ska man ju gärna gå plus på kontot då o inte så mycket utgifter o hela baletten. Samt att när man har kfm efter sig så blir det ju att hålla på med skatt o det man skulle kunna få tillbaka får man ju i alla fall inte tillbaka för det tar dem. Så jaa, vi får se hur det blir helt enkelt. Men vore skoj när man väl kom igång.
 
Men jaa, så ligger landet än så länge.
Hoppas kunna ta hem mina nya fiskar nu med eftersom de förra va stendöa hela bunten :( Så vill ju få hem en ny omgång för att kunna få igång hela rörelsen här hemma så att säga.
Men allt ska ju kosta så förbannat mycket pengar!! :/
Men hoppas kan man ju göra att det löser sig.
 
Aja, nu ska jag dricka lite cola o kolla på Dragon's Den!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback