Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-04-08  |  Tid: 22:54:27

Äntligen lek!

 
 
Ja äntligen har det blivit lek mellan ett av mina par som jag har haft ihop! Inte det jag ville egentligen då, men det kan nog bli fina yngel från de föräldrarna också :D Helt underbart säger jag bara.
Blir förhoppningsvis en STOR kull då det bara vällde ägg ur henne när de kramades. Så det känns jätte spännande detta.
 
 
 
Så nu jäääävlar är jag också igång! Wiiie!
Har omstrukturerat lite bland firrarna också, blir inget vitt dumbo lekande än iaf, har satt ihop dem med några andra :) Hoppas det går vägen. Det är ju hanen som är inkompetent, eller ska man säga impotent? Nåt är det i alla fall, kramas verkar han inte kunna göra iaf. Men får hoppas en lite erfaren hona kanske kan hjälpa han på traven ;)
 
Det blir nog en import till, om jag kan finansiera den vill säga. Vill så gärna ta hem några fiskar till så jag har lite mer att välja mellan när mina projekt ska dra igång.
Har ju en hane jag får för att den jag fick dog, sen har jag köpt en hane redan också som va så sjukt snygg och som kommer passa ihop med en hona här hemma.
Sen så är jag sugen på typ några par till.... Att detta med pengar ska ställa till det :/
 
Å Lunedets Loppis äger inte rum förän den 1 maj, o då har importen redan kommit eller ja varit. Typ den 24 april eller nåt. Det är ju innan lön! Och jag får ju faktiskt liiite lön denna månad.
 
Ja, det är inte lätt. Kanske skulle man ta å sälja sina modellbilder för sisådär kanske 500kr bilden ;) Mohaha! Men fortfarande äga rättigheten till den!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback