Svar på kommentar  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-03-22  |  Tid: 20:54:59

Svar på kommentar igen...



Ewa: Videoinlägg från fest kommer ^^ Iaf en liten snutt :)

Tack för ditt svar emot Tove, tycker inte heller det är en annans person att yttra sig om hur man har i ett hem. Det är min ensak och vill jag ha det så så har jag det så. Eller hur? :)

Fixar lite kläder och så under helgen. Imorgon lär jag inte hinna, men under lördagen kan jag nog säkert knåpa ihop något :) Ska nog inte vara några större problem tror jag. Frågestund va ju också ett bra förslag, fast det får nog dröja lite längre än helgen så folk får chansen att ställa frågor med.

Tove: Okej, det låg 4 flaskor vad jag såg när jag kollade igenom videon en gång till. And so? Vad spelar det för roll, de stör inte mig och de stör inte någon annan, eller uppenbart så störde de dig.
Och det vita du såg va en dammsugarpåse som låg på mattan vid de vita skorna. Så inget mer med det.
Och varför måste man plocka rätt och städa inför ett videoinlägg? Inte så att jag ska visa precis hela lägenheten, kanske någon gång, men inte just nu. Så ska man liksom plocka rätt helt och hållet bara för att spela in en video? Nej nej. Så funkar inte jag. Och det va skorna det va fokus på, inte allt runt omkring som du verkade ha koll på.
Och vad är det du hör av andra??


Men tack för att du tyckte det va fina skor iaf. Alltid något. 


Ha en trevlig kväll båda två och ni andra som läser bloggen!
Magontet har tyvärr inte släppt, men hoppas fortfarande att det gör det, ska försöka äta något, men vet att jag bara kommer må sämre utav det.. Så vet faktiskt inte om det kommer bli jobb imorrn, men får ju iaf sjuklön.. Alltid något? Eller hur.

Så Puss Hej på er! 



Kommentarer
Postat av: JéNnÍéY Love
DATUM: 2012-03-23      TID: 13:02:30     BLOGGADRESS: http://prinsessanjenniey.blogg.se/

sv; Tack så jätte mycket. Pärlplattan tog ett bra tag att göra men det var kul. Sitter just nu och gör mobilsmycke med hjälp av bokstävspärlor. Jag har mängder med olika slags pärlor hemma, har 2st 10 000 pärlsett jag fick när jag var 9 som jag fortfarande knappt rört=) Nice jag har faktiskt aldrig Scrappat... men kanske ska pröva det med men först måste jag nog avsluta alla projekt jag redan på börjat. Kramiz<3


Postat av: Tove
DATUM: 2012-03-24      TID: 18:15:45     BLOGGADRESS:

Men ändå man brukar ju lägga undan efter sig..

d ser ju iaf trevligare ut.. har du så där för jämnar lr? borde städa till nästa inlägg.. o vart e d från festen? vill ju seee ju!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback