Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-03-28  |  Tid: 11:57:14

Förkyyyyyyyld ;(Sa ju i mitt videoinlägg igår att jag skulle pallra mig till jobbet idag.
Pööh!! Det blev inte så. Är fortfarande hes som en kråka och förkyld och värre kommer det nog bli ;/ Har inte tid att bli sjuk. Helvete rent ut sagt, måste ju vara frisk för mässan och de två plåtningar jag faktiskt har inbokade. Så får hoppas att det ger sig snart, typ idag helst. Men det är ju önsketänkande.
Idag så blir det ev en fika på stan, ja jag är sjuk. Men måste få komma ut i friska luften. Och sen blir det även intervju i Degerfors idag runt 13,30, hoppas hoppas. Håll tummarna för mig att det verkligen går vägen!! Vill verkligen och behöver verkligen ett sommarjobb i sommar. Som man kanske kan få fortsätta jobba extra på efteråt sen om man kommer in på skolan.
Så jaa, sen ska jag försöka packa klart resväskan så den är helt klar för resan o helgen i Älvsjö. Fy vad jag kommer sakna pojkvän!


Frågestund kommer upp ikväll så det kommer bara vara att fråga på i det inlägget :) Så svarar jag på frågorna när jag kommer hem från Älvsjö.
Har världens bästa pojkvän som kör mig dit på fredag. Så får vi se om jag tar tåget hem på måndag eller hur det blir.

Fick frågan igår hur många katter jag har, vet inte om jag vågar svara på det faktiskt då det bara är tillåtet att ha 3 i lägenhet. Men ja jag har 5 katter. Och ingen av dem far illa av att vara 5 heller. De härjar omkring som att de hade hur mycket plats som helst, leker, sover, äter, går på lådan o bara mår allmänt toppen bra :) Längtar tills man får möjlighet att flytta till hus så de får ännu mer plats och kunna välja att vara ute om de vill.
Nu har de ju en innätat balkong att vara ute på, och släpper ut dem flera gånger om dagen.

Johanna, jag jobbar inte som modell, men får ju lite betalt när jag plåtar, och jag jobbar extra på bemanningen här i Karlskoga inom barnomsorgen, försöker ta mig in i äldreomsorgen också igen. Och jobbar lite extra som personlig assistent nu med. Så många bollar i luften för att få någon form av inkomst.
Det jag får från plåtningarna lägger jag just för tillfället undan för jag sparar till något, vad vet jag inte. Kanske en resa senare i år? Om det kommer någon extra utgift någon månad..? Så jaa, alltid br aatt ha pengar undanlagda.
Den svarta "rynkade" klänningen är köpt på HM ^^
HM o Gina är typ mina favorit affärer :D

Nej, nu ska jag fortsätta äta lite frukost här kurerar halsen med Earl Grey te, för fikan verkar inte bli av, har inte hört något från henne ja ska fika med även fast jag skickat sms. Så jaa, käkar frukost o gör mig iordning för intervjun sen.

Någon som har några bra tips för att kurera sig mot förkylning???

Puss hej!Dagens fredags outfit förresten ^^ Innan jag böt om till festen. Jeans leggings superslim modell från HM 149 kr, randigt linne från HM 49,50. Randiga ballerina skor Skopunkten 99 kr (Köpta förra året)


Kommentarer
Postat av: Tove
DATUM: 2012-03-28      TID: 21:04:09     BLOGGADRESS:

byrån lr vad de e.. vart har du köpt den? kosta? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback