Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-09-10  |  Tid: 12:28:46

Lördag!




Happ, då va det redan lördag idag.. Usch va tiden går fort.. Inte klokt..
Igår så blev det relativt lugnt, började väl inte alltför bra för någon av oss egnetligen. Men det löste sig, eller ja, det löser sig ska man väl säga.. ^^
Kick ass baby!

Sen så åkte vi in till Karlstad med Susanna och Robert, gick lite på IKEA. Jag köpte nya ljus, såna där kanelbulle, kladdkaka o vad det tredje nu är.. cheesecake?
Så har tänt ett inne på toaletten, eller gjorde det igår. Sen köpte jag även bordstabletter, ja såna där man stller tallriken på vet ni. Och handdukar ^^ Såna där små som de har. Vita.
Så inte så mycket shopping, men tillräckligt ändå.

För jag har ju fortfarande inte fått in pengar från han som är skyldig mig. Jag ger det till på måndag innan jag härjar igång igen med han.
Sen så blev kvällen lugn, för jag va dödstrött, hade ju varit i skolan. Så jag slocknade en stund där.. Och så köpte vi oss en pizza och delade på.

Idag lördag blir det ev Karlstad igen, bejb ska sälja en bil, om killen som är intresserad tillfrisknar under dagen. Hoppas på det iaf. Och så ska vi flytta med grejjer från huset, för nu blir det flytt till Degerfors för honom. Av vilka anledningar det blir så tänker jag inte gå in på för det angår er inte. Men jaa, det blir flytt för min bejb iaf. Finns fler hus som kommer med tiden.
Jennie och hennes kille Tobbe ska ev följa med till KD om det blir en tur dit, sen så ska vi nog käka lite mat hos hans låtsas mamma. Det blir nog trevligt det. :)

Annars vet jag inte vad dagen har att bjuda på.
La ju ut en bild på en sak som snart dimper ner i brevinkastet, det kommer komma en till pryl inom kort också..:)



Denna lär snart komma hem till mig med :D Älskar såna där klänningar :D
Så det ska bli spännande, bara hoppas den passar med. ^^

Nej nu ska ja ta mig en dusch hade jag tänkt mig.
Ha en go lördag.

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback