Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-06-06  |  Tid: 12:28:52

Sveriges Nationaldag



SVERIGES NATIONALDAG!
Det skall hyllas tycker jag.
Och de har gjort det på ett bra sätt och göra den röd, men fortfarande så finns det ju folk som måste jobba även om det är röd dag.
Men ja, den ska hyllas och firas. Titta bara på norskarna, de firar ju 17 maj rejält. Varför ska inte vi får göra det då med? Och sjunga nationaldagen utan att bli klassad som rasist... Det är sjukt..
Låt skolbarnen få sjunga Nationalsången på skolavslutningen, det är ju stort!

Jaa, Sverige kommer jag alltid att bo i. Finns inget annat land jag vill bo i. Jag trivs här och jag vill dö här. Så är det bara.
Ja jag vill leva jag vill dö i Norden!!



Nu ska jag åka till pappas jobb och tvätta bilen ^^ Orkade inte göra det igår, så får bli idag istället. Men det går ju lika bra, då kommer ju avfettningskemikalierna dit dom ska istället för ner i marken hemma på gården.. Så jaa, tummen upp för pappas jobb :) det går fort också, bara spraya på avfettning och sen så spola av med högrtyckaren. Klart ^^

Och resten av dagen blir lugn, ska nog skicka iväg en av mina bilder på förstoring. ^^ Och så ska jag försöööka röja i garderoben med kläder.... Hur det nu ska gå när ja inte vart in te IKEA och köpt mig några galgar ännu....
Så jaa vi får se hur det går ^^

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback