Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-01-23  |  Tid: 22:05:48

En helg med Malin



Ja, så va det söndag igen. Och helgen är över snart.
Vad har jag gjort då?
I fredags så åkte jag till Malin efter jag hade slutat jobbet. Hon hade ju slutat lite tidigiare än mig så hon va ju hemma.
Så jaa, där va jaghela dagen, vi skulle äta tacos, men sen så blev det inte så för vi blev sugna på att testa glutenfri pizza, så Malin googlade lite och hittade.
Linus följde givetvis med, Linus som alltså är Malins sambo :) Så söta ihop är dom!!
Men jag kan väl kanske inte säga att det va någon höjdare. Det va hårt som bröd i kanterna, och sen så var det segt tycker jag. Kebaben va bränd och så fick jag fel sås.. Så nee, men jag kanske ska ge det en chans till. Och ta en annan pizza. Inte kebab.
Sen så kikade vi på Paranormal Activity, fast inte hela, för Malin blev lite trött och det va dax för henne att krypa i säng. ^^
Så det blev att sova. Stackars djuren som va hemma alldles själva. Men men, de klarade sig ju.

För på lördagen så följde Malin med mig hem till min verkligen kaos artade lägenhet. Men det hände ju lite grejer iaf, jag började städa och greja i köket. Så jag plockade ur diskmaskinen, diskcade det som inte fick plats, och sen torkade jag av diskbänken och sen spisen också. Och så torkade jag upp Skruttans lilla olycka.
Så känner mig lite stolt iaf. Katterna blev massa glada över att matte kom hem, och jag blev ju såklart glad att träffa dom också.
Så åkte vi till Willys å handlade och åkte tebax till Limhult. Där Malin bor alltså. Mot Örebro flygplats hållet ^^

Jaja, vi käkade tacos, massa gott. Och så kikade vi klart på Paranormal Activity. Sen blev det hemfärd för min del. Och hem till glada kissekatter igen :D
Va skönt att få sova i sin egen säng. Lite grann iaf. Fast har drömt om typ en sak inatt.. Så jaa..
Idag så har det iaf varit en lugn dag. Har varit uppe hos pappa och umgåtts och pratat lite.
Å nu sitter jag här.
Imorgon är det Engelska som gäller, hoppas att Cristina skyndar sig med att ha lektion. För jag har ingen lust att sitta där å uggla.

Jaa, vi får se hur allt blir. Jag hoppas så innerligt att det blir som jag vill. Men det lär ju märkas under veckan hur det blir. Kanske uppdaterar med mer information då. Vi får se. Men ingen idé att säga nåt nu.

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback