Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-10-17  |  Tid: 23:06:48

Händelserik helg


Ja, eller massa händelser har det väl inte varit. Men den har ju inte vait händelselös iaf.
Igår så beslöt jag mig för att följa med Emilie, Ian, Karro, Linda och Nigel på loppiset, tog mig en kopp te. Kände att jag inte ville vara själv, hade sovit dåligt från fredag natt te lördag..
Sen blev det att åka till Ica Maxi med dem båda, Emilie och Ian alltså, de hämtade ju upp mig innan loppiset. Och så jaa, följde jag med dem hem.

Hos Emilie så fick jag en visning av hur man mediterar, och jag kommer nog fortsätta med det också. Försöka hitta tillfällen någon gång i veckan och sätta mig ner i lugn och ro, utan katter och bara gå in i mig själv. Det va väldigt emotionellt. Och väldigt skönt.

Kvällen spenderades hos mig ^^ Spelade Nintendo Wii. Super Mario Bros. Så himla kul =) Att jag inte spelat det förut.. ;) Men nu ä wii:et uppackat så nu äre bara att dra fram balance boarden å träna på egen hand =D
Men vi hade riktigt kul iaf :) Blev ingen alkohol för mig, för jag visste iaf inte hur jag skulle ta mig hem. Men men.. kommer fler tillfällen. 
 Halloween fest snart ju ;) Den 29e okt.

Söndagen, idag alltså så blev det en Sibylla lunch med Emilie, Ian och Karro. Mycket trevligt. Och sen har resterande av dagen, typ från 15? tills nu spenderats hos mig, Karro kunde inte va med. Vi spelade Mario igen. Nu har vi bara Bowser kvar ;) Men jäklar va jobbigt det är att klara av honom. Och jag har ont i min tumme.
Så det har varit en helt okej söndag med trevligt sällskap.

Imorgon så blir det att ringa vårdcentralen. Måste ta reda på vaför ja mår så jävla illa.. Och sen fixa sjukintyg med.. Å så får vi se hur det blir. Men ska iaf stå på mig. För det går verkligen inte att jobba när jag mår såhär illa.. Vill veta vad det är och bli bättre innan jag börjar mina timmar...
Så jaa.. Får se hur det blir. Men stå på sig fö vad man vill och hur man känner är viktigt. Annars blir man lätt övekörd, även av läkare.. Det har jag lärt mig.

Nu blire GW säsong 4 och sen sängen!
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback