Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-20  |  Tid: 18:52:34

Måndags drömmande


Ja då va det en ny vecka igen då. Ny vecka, nya jobbdagar. Hoppas ja får jobba så mycket som möjligt nu. Alltså både tisdag onsdag o torsdag. Så det blir liit fina pengar i januari :) Å sen har ju julafton lagt sig så bra detta året att det är julafton på fredag, juldagen på lördag och annandagen på söndagen och ny arbetsvecka på måndagen, mer jobb.
Visst, lite tungt kanske att behöva gå ut å jobba direeekt efter julhelgen. Men sen blire ju iaf lite ledigt över nyår igen.
Återstår att se helt enkelt :) Hoppas på det bästa.

Det är Julafton på fredag. Helt sjukt! Va fort det gått. Säger man väl kanske visserligen varje år. Men detta har verkligen gått fort.
Jaa, idag iaf, så åkte man med Angelique till stan och gick in på resebyrån.

Vi ska ju åka till Thailand nästa år i oktober är det tänkt. VI SKA iväg, så är det bara.
Så vi gick in och hörde oss lite för med flyg osv osv.. Fick lite bra tips iaf och det kändes bra. Hon tyckte dock inte vi skulle mellanlanda i Ukraina.. :P I Kiev vill säga. För att vi va tjejer......... Mer utsatta menade hon typ. Å ja visst, det är en lång jäkla mellan landning på hemresan måste ja säga.. 10 timmar typ?
Å fick lite mer prisinfo, men det visste vi ju redan, ca 5-6 tusen. Det ska man väl kunna spara ihop, och så är det ju så jäkla billigt där nere med..

Så vi får se, vi ska ta någon dag här 2011 å sätta oss ner, kika lite, planera å diskutera så vi har en plan iaf. Sen om den ändras så blire väl så, men då har man i alla fall nåt att utgå ifrån å ha lite koll. Det är alltid bra.
Jag längtar så. Ska verkligen fixa det här med jobb, pengar å allt sånt, skolan. Och så kan man ta sig en välförtjänt semester på två veckor i ett vad man hört ska va ett toppen land =D Wiiie!
Vad vi har planer på att göra är iaf att besöka det där templet där man kan få klappa livs levande tigrar, åka till nån butterfly garden å titta på maaaaaasssor av fjärilar. Gå på nattmarknad där lär man säkert göra masssssa fynd, få thaimassage, låta såna där fiskar göra rent fötterna på oss... Sola, bada, dricka måånga goda drinkar.. Å Jaa.. mer lär det bli när vi ska tåga omkring där nere.
Jag läntar. Det är verkligen något att se fram emot. =)



Annars har det varit en lugn dag idag, Emilie följde med oss och fikade sen efter resebyrån, åkte hem, fixade med lite grejjer, åkte te pappa å hämtade mat och nu sitter jag här. Kläderna från BonPrix hade kommit också. Allt satt bra igen, så det är andra gången jag beställt fler än ett plagg och det sitter jätte bra. Så nöjd.
Nu blire bara att chilla resten av kvällen för imorgon är det jobb.
Blivit utbokad på ett ställe vid Mosås typ :) Så dit ska man väl hitta. Kan man passa på att gå in på Marieberg sen eller nåt, Rusta, Ikea :P Wihoo! Kanske kan hitta nån bra julklapp. Eller jaa.. vi får se helt enkelt..

Så jag säger Puss Hej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback